Predstavljamo vam Concept Life našeg kolumnista Nevena Ivića

Predstavljamo vam našeg prvog kolumnista, Nevena Ivića, koji je 'obećao' našim 'sretnim' čitateljicama biti pomoć, ideja i motivacija u kreiranju, unapređivanju i oplemenivanju njihovog životnog stila

Zgodan, svestran i poučan. U par riječi, to je naš mladi kolumnist Neven Ivić. Dugogodišnji je koreograf i plesač hrvatske glazbene scene. Nasljedno svojim poslovima kao maser, osobni trener i nutricionistički savjetnik otvara tvrtku Sportpharm koja se između ostalog bavi unapređenjem čovjekova zdravlja holističkim pristupom na temelju znanstvenih spoznaja.

Neven je i ambasador Svjetskog plesnog saveza i kao promotor sportskog plesa putuje diljem svijeta. Svoja putovanja prikazivat će nam kao putopise u svojoj kolumni.

Concept Life kolumna zamišljena je kao koncept planiranja kvalitete života kroz nekoliko pravaca. Fitness i vježbanje, ljepota i zdravlje, hrana i nutricionizam, kultura, glazba, ples, putovanja i pokoje iznenađenje. Cilj je čitateljicama približiti najnovija i najkorisnija znanja, trendove i usluge koje će im unaprijediti kvalitetu življenja, pomoći očuvanju zdravlja i olakšati im korak u današnjem vrtlogu suvremenog društva. Slobodno vrijeme i rekreacija zapostavljeni su životni aspekti, a Neven je ‘obećao’ našim ‘sretnim’ čitateljicama svojom kolumnom biti pomoć, ideja i motivacija u kreiranju, unapređivanju i oplemenivanju njihovog životnog stila.

Foto: Sretna.hr

Preporučujemo

Komentari