Predstavljamo vam našu Baby guru kolumnisticu Teu Sukreški

Tea Sukreški odgovarat će na pitanja i nedoumice znatiželjnih majki ili onih koje će to tek postati, otkriti štošta o vježbanju u trudnoći, te se ozbiljno pozabaviti zdravljem žena

Među kolumnistima mamo i gurua. Baby gurua. Naš guru je žena. Sretna žena. Njeno ime je Tea Sukreški i suosnivačica je mladog startup-a u području medicinskog fitnessa. Tea je prvostupnica fizioterapije, a posebno se educirala u području ginekologije i porodništva. Kao svoje uže usmjerenje odabrala je zdravlje žena i ovom kolumnom želi dodatno podići razinu znanja i dostupnost informacija možda najvažnijeg ženinog puta – žene kao sretne majke.

Moderna žena tjelesno je aktivna, a takva ostaje tijekom cijele trudnoće te bi vježbanje u trudnoći trebalo postati dio prenatalne zaštite zdravlja žene. Tijekom trudnoće buduća majka proživljava fiziološke, fizičke i psihološke promjene koje omogućuju prilagodbu njezina organizma trudnoći, rastu i razvoju djeteta, pripremi za porod, tijeku porođaja i dojenju.

Baby guru otkrit će vam dobrobiti vježbanja tijekom trudnoće, nakon poroda i educirati žene potpuno sigurnoj aktivnosti kako za majku tako i za bebu. Sretna majka znači sretno dijete.

Ako vas zanima čarolija razvoja koja se događa iz dana u dan, iz tjedna u tjedan unutar idealnog medija i kako postupati s bebom nakon poroda, kada prava avantura tek počinje – ova kolumna je upravo za vas.

Naš baby guru odgovarat će i na sva pitanja i nedoumice znatiželjnih majki.

Foto: Sretna.hr

Komentari