Predstavljen projekt ‘Vjenčanja u Opatiji’

U samom srcu Opatije u prekrasnom ambijentu Umjetničkog paviljona Juraj Šporer događanje je otvorio glazbenik Saša Lozar serenadom 'Opatijo bajna' na oduševljenje brojnih uglednih uzvanika, a cijeli projekt ima podršku Grada Opatije i Turističke zajednice Grada Opatije

Brojne povijesne teme, znamenitosti i prelijepa arhitektura poslužili su Željki i Arsenu Maršanić, vlasnicima agencije Noi Due za stvaranje projekta Vjenčanja u Opatiji i predstavljanje Opatije kao savršene destinacije za vjenčanja. Projekt je namijenjen strancima i svim parovima koji žive izvan Opatije, koji žele odabrati ovaj romantičan grad kao kulisu za svoju vjenčanu priču.

Arsen Maršanić iz agencije Noi Due predstavio je projekt Vjenčanja u Opatiji

Priča o vjenčanjima u Opatiji je priča o romantičnoj destinaciji koja se svojom bogatom poviješću i arhitektonskim ljepotama oslikava duboko u sjećanje. O tome svjedoče veličanstvene vile i hoteli, kao i najljepši parkovi s obiljem mirisnog cvijeća i bujnog zelenila. Projektom Vjenčanja u Opatiji Željka i Arsen željeli su odati počast gradu za koji ih veže 25 godina bogato iskustvo u organizaciji vjenčanja, a uz pomno osmišljene programe budućim mladencima i njihovim uzvanicima žele prikazati svu ljepotu i raskoš Opatije na sasvim originalan način.

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić istaknuo je važnost ovog projekta

Teme su brojne, od bogate povijesti Opatije, znamenitih osoba koje su posjetile Opatiju i upoznale čari ljubavi u ovom romantičnom gradu, impresivne arhitekture do prekrasnih parkova i šetnica. Dašak prošlosti oživjeli su u zanimljivim pričama o Angiolini, Isadori, Kameliji, Lovoru, Argonautima, Sissi, Al Mare, Lungomare te u mnogim drugim inspirativnim temama kojima obiluje Opatija. Dovoljno je da se budući mladenci nadahnu jednom od tema, a Željka i Arsen će zajedno sa svojim suradnicima za njih osmisliti originalnu scenografiju i vjenčanu priču dovesti do savršenstva, a uzvanike iznenaditi izletom, događanjem ili razgledom Opatije u skladu s light-motivom vjenčanja.

Opatija je poput umjetničkog djela. Stoga ne čudi da su u projekt uključili i umjetnike s temom ljubavi i vjenčanja. Umjetnik Saša Jantolek predstavio je vesele razigrane parove u šetnji lungomarom i pogledom kroz otvorene škure, a umjetnica Margareta Krstić posjetitelje je oduševila skulpturama Nevestice črez vrime koje su obilježile različite epohe u vjenčanoj modi. Ovim originalnim konceptom agencija Noi Due oduševila je uzvanike i struku te istaknula veliki potencijal Opatije, a projekt će još predstaviti i na brojnim međunarodnim sajmovima.

Komentari