Prijavite se na Cosmopolitan natječaj ‘Ja sam više od selfieja’!

U tijeku je ultimativna potraga za Cosmo djevojkom – kreativni natječaj časopisa Cosmopolitan 'Ja sam više od selfieja'! Traže se superjunakinje – humanitarke, poduzetnice, znanstvenice, sportašice, vladarice društvenih mreža, studentice, debitantice, pustolovke, fajterice i slavne djevojke...

Punih 19 godina Cosmopolitan čini svoje čitateljice sretnima i snažnima, no treći put u Cosmovoj povijesti dugoj 6935 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u kreativnom natječaju Ja sam više od selfieja biramo SUPERJUNAKINJE 2017. godine. Djevojke koje imaju taj famozni FAKTOR S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, super snove, stil i stav. Cure koje su hrabro uzele svoje snove u ruke i pretvorile ih u fantastičnu stvarnost.

Drage naše humanitarke, poduzetnice, znanstvenice, sportašice, vladarice društvenih mreža, studentice, debitantice, pustolovke, fajterice sa životnom pričom i slavne djevojke ovo je natječaj baš za vas i vaša prilika da zabljesnete. Dakle, ako imate više od šesnaest, sudjelujte u natječaju ‘Ja sam više od selfieja‘, prijavite sami sebe, ali i frendicu, kolegicu ili susjedu koje su previše samozatajne da bi ispunile naš formular ili jednostavno napišite koje biste od slavnih cura voljeli vidjeti nominirane u rubrici Cosmo slavna cura.

Čekamo vaše prijave (i, dakako, glasove za vaše favoritkinje) do 15. ožujka! Više o pravilima kreativnog natječaja i kako se prijaviti saznajte ovdje.

Proglašenje pobjednica u svakoj od 10 kategorija održat će se na veeeelikom Cosmo partyju 06. travnja na kojem će Cosmo proslaviti 19. rođendan! A sada upoznajte te podržite vedre & smjele djevojke koje su se usudile biti drugačije ili glasnije od drugih, koje su pomaknule granice u svom području djelovanja ili su se usudile mijenjati svijet. Nabolje, naravno! Saznajte više (ovdje)…

Preporučujemo

Komentari