Prirodni proizvodi Encian za zdrav život i lijepu kožu

Do 31. prosinca iskoristite 10% popusta na sve proizvode Encian internetske trgovine za plaćanje MasterCard® karticama

Ove jeseni ojačajte organizam i pomladite kožu organskim proizvodima Encian web shopa na koje do 31. prosinca možete ostvariti i 10% popusta za plaćanje MasterCard karticom.

Pripremite svoju MasterCard karticu i iz vaše fotelje dođite do vaših omiljenih Encian proizvoda. Internetska kupnja omogućuje vam da iz udobnosti doma sigurno, brzo i jednostavno kupujete prirodne i organske proizvode te da ih primite na vašu kućnu adresu.

Superfoods prašci i sjemenke_zajedno

 

Encian trgovine nude dobro poznate brandove kao što su Alpro kao i one vlastite, Encian hranu, kozmetiku i dijetetiku, Esencia dodatke prehrani te Superfoods by Encian, organske proizvode u formi praha ili sjemenki koje kompenziraju nutrijentima osiromašen suvremen način prehrane.

Superfoods Zobene_Zajedno

U Encianu možete pronaći i Happy Hemp, novu generaciju prirodne kozmetike na bazi bio konopljinog ulja iz certirtificiranog ekološkog uzgoja. Proizvodi Happy Hemp u svome sastavu ne sadrže konzervanse, parabene, SLS i umjetne boje već visoki udio prirodnih sastojaka koji blagotvorno djeluju na kožu, što je čini baršunasto mekom i njegovanom.

Happy-Hemp-linija-800x336

Do 31. prosinca 2015. u Encian web shopu www.encian.hr iskoristite 10% popusta na sve proizvode za plaćanje MasterCard karticom.

Online-kupnja2-800x534MasterCard photo library 2013

Komentari