Profinjena elegancija nove Opel Astre testirana u netaknutoj prirodi Buškog jezera

Renata Sopek i Ivan Dečak među prvima su isprobali novu Opel Astru

Na jednom od najvećih akumulacijskih jezera u Europi, u idiličnom i jedinstvenom ambijentu eco-sela Grabovica na Buškom jezeru te poznate oaze mira i odmora, duhovnog centra ‘Karmel sv. Ilije’, dvadesetak renomiranih urednica najvažnijih hrvatskih i bosanskohercegovačkih lifestyle medija sudjelovalo je u testnim VIP vožnjama novog Opelovog aduta u društvu Opelovih brend-ambasadora: Renate Sopek i Ivana Dečaka.

Renata i gangasi

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Dečak i Tomislav Šušak iz grupe Vatra

 

Peta generacija nove Opel Astre čije su glavne značajke inovativnost, udobnost i elegantan dizajn prezentirana je izvan sajamskog i salonskog konteksta u kraju bogate prošlosti, krških polja i višestoljetnih šuma. Osim pitoresknog krajolika, na 716 metara nadmorske visine, urednice najvažnijih lifestyle medija iz Hrvatske i BiH te Opelovi brand-ambasadori – poznata TV voditeljica Renata Sopek i frontmen grupe Vatra Ivan Dečak imali su prilike uživati u off-road vožnjama po atraktivnim cestovnim rutama oko Buškog jezera testirajući Opelov dugogodišnji bestseller.

SEC_0964

Zahvaljujući uspješnom programu ‘mršavljenja’ kojemu je bila podvrgnuta, nova generacija Astre svojim živahnim preformansama oduševila je ‘ponašanjem’ u zavojima dok je udobnost nove Opelove zvijezde, zahvaljujući ergonomskim sjedalima s funkcijom masaže i podesivosti u 18 smjerova, ukupno iskustvo vožnje učinila ugodnim i opuštenim.

SEC_0332

“Posebno su me oduševila sjedala i njihova udobnost – nakon završetka rute osjećala sam se potpuno odmorno i relaksirano, kao poslije neke dobre masaže. Čini mi se da ću sljedeći tjedan preskočiti rezervirani termin kod masera upravo zahvaljujući novoj Astri”, istaknula je Renata Sopek.

Renata Sopek ambasadorica nove Opel Astre 1

Jednostavnost korištenja svih komandi te vrhunska Opelova multimedija IntelliLink koja omogućuje povezivanje s pametnim telefonima svrstavaju novu Astru u sam inovacijski vrh automobila svoje klase. Osim modernog dizajna kao savršenog spoja prostranosti i sportske elegancije, novu Opel Astru karakteriziraju visoki sigurnosni standardi kao i brojne inovacije iz luksuzne i više klase. Prvi je to automobil s revolucionarnim LED svjetlima koja se prilagođavaju svakoj prometnoj situaciji i na taj način omogućuju noćnu vožnju s dugim svjetlima. Tu je i cijeli niz različitih sustava pomoći za vozače poput prepoznavanja prometnih znakova, upozorenja pri napuštanju vozne trake, nadzora mrtvog kuta te naprednog pilota za parkiranje.

SEC_0176

 

“Kao zagriženi fan uvijek imam velika očekivanja ali ovoga puta Opel je s novom Astrom nadmašio samog sebe. Najviše me se dojmio veliki touch-screen display u boji ali i unutrašnji komfor kao i sportski duh vozila koje briljira u zavojima”, rekao je Ivan Dečak.

Ivan Dečak i Tomislav Šušak imali su samo riječi hvale za novu Opel Astru

Opel i grupa Vatra 1

 

Potpuno nova Opel Astra lakša je, agilnija i učinkovitija, ali isto tako ekonomičnija, udobnija i privlačnija nego ikad prije. Da će poput svojih prethodnica zasigurno doživjeti i tržišni uspjeh potvrđuje i činjenica kako je za novu Astru, premijerno predstavljenu na ovogodišnjem 66. Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu, zaprimljeno oko 30.000 narudžbi i prije svjetske premijere.

 

Komentari