Putovanje počinje odabirom hostela uz MasterCard® kartice

MasterCard nastavlja suradnju s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom te osigurava svojim korisnicima brojne pogodnosti i iznenađenja

MasterCard i ove godine nastavlja suradnju s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom te za novu sezonu putovanja priprema brojne pogodnosti za sve korisnike MasterCard kartica.

Prošle godine suradnja je započela po prvi put, no odmah se pokazala kao vrlo uspješnom te je oduševila kako goste, tako i voditelje hostela, što je potvrdila i Ivona Naglić, voditeljica Omladinskog hostela Rijeka:

“Gosti našeg hostela s velikim su zadovoljstvom reagirali na mogućnost korištenja dodatnih pogodnosti uz plaćanje MasterCard karticom. Bili su ugodno iznenađeni, a to je na kraju utjecalo i na njihov pozitivna dojam o cijelom boravku. Većina naših gostiju su stranci koji uglavnom uvijek plaćaju karticama, no moram priznati da je ove godine sve više domaćih gostiju koristilo karticu kao sredstvo plaćanja, pogotovo kad im je naše osoblje predstavilo pogodnosti za vlasnike MasterCard kartica. S obzirom na jako dobro prošlogodišnje iskustvo, vjerujem da će ove godine akcija ponovo obradovati naše goste, a turistima će jedan od prvih dojmova o Hrvatskoj biti pozitivan – svi znamo koliko je prvi dojam važan!”

Hosteli_MC_vizual

Ove godine Hrvatski ferijalni i hostelski savez za plaćanje MasterCard karticom gostima osigurava 50% popust na godišnju European Youth Card i Hostelling International članarinu te jednu od dodatnih besplatnih pogodnosti koje vrijede u Omladinskom hostelu Zagreb, Omladinskom hostelu Rijeka, Omladinskom hostelu Pula, Omladinskom hostelu Veli Lošinj, Omladinskom hostelu Zadar te Omladinskom hostelu Dubrovnik. Korisnici MasterCard kartice mogu birati između kasnog ‘check-outa’, prigodnog poklona, 5% popusta na noćenje, besplatnog klima uređaja i 10% popusta na iznajmljivanje sportske opreme.

“Suradnjom kompanije MasterCard i Hrvatskog ferijalnog hotelskog saveza pružili smo jednu dodatnu vrijednost korisnicima MasterCard kartica. Oni od sad, osim sigurnog, brzog i povoljnog načina plaćanja mogu ostvariti i dodatne pogodnosti, kako bi se osjećali posebno i sigurno na svojim putovanjima. Vjerujem da će se ovom akcijom korisnici osjećati slobodnije te prepoznati prednosti korištenja kartica što će u konačnici rezultirati i kvalitetnijim odmorom”, izjavila je Sanja Žigić, MasterCard Country menadžerica za Hrvatsku.

Mnogi svjetski poznati hotelski lanci su upravo poznati po različitim pogodnostima ili prigodnim poklonima koje osmišljavaju za svoje goste, kako bi im boravak u hotelu učinili posebnim iskustvom. Zahvaljujući ovoj suradnji s kompanijom MasterCard i hosteli, koji su dio Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza, mogu svojim gostima ponuditi upravo mali znak pažnje koji čini razliku i veseli svakog gosta.

Proljeće je uvijek najbolje vrijeme za odlazak na put ili planiranje putovanja u bliskoj budućnosti. Stoga svi „putnici namjernici“ koji su odlučili otputovati u jedan od hrvatskih gradova, već sada mogu rezervirati svoj smještaj te ostvariti brojne pogodnosti uz plaćanje s MasterCard karticama. Ponuda vrijedi samo u navedenim hostelima HFHS do kraja 2015. godine. Pratite nas na MasterCard Facebook stranici i otkrijte sve što vam ljeto pruža.

O kompaniji MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, svjetska je platna i tehnološka kompanija. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svijetu koja povezuje vlasnike kartica, financijske institucije, prodavače, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rješenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupnja, putovanja, poslovanje i rukovođenje financijama – jednostavnijim, sigurnijim i učinkovitijim za sve. Pratite nas preko Twittera @MasterCardNews pridružite se razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.

Foto: Press

Komentari