Replay footwear kolekcija – boja i glitter za nju, print i klasika za njega

Bogati tonaliteti i urbani detalji vladaju sezonom proljeće/ljeto

Naglašena estetika, čiste linije i hrabri dizajn karakteriziraju proljetnu Replay footwear kolekciju. Bogata paleta tonaliteta i dinamični elementi vraćaju espadrile u novim interpretacijama na gradski asfalt te ih čine hitom još jedne proljetno-ljetne sezone, bilo da je riječ o šarenim, tipično ljetnim ili minimalističkim crno-bijelim modelima, ravnog potplata ili u verziji na punu petu – za dodatnu off-eleganciju.

Uz odlične Replay sandale u ljetnoj paleti boja (u boho verziji s resicama ili s glitterom) možete izraziti prikrivenu ženstvenost, dok će se prave trendsetterice ‘zakačiti’ na beskompromisne fashion modele sezone s ravnim debelim potplatom.

Kolekcija espadrila za muškarce donosi inovativan spoj suprotnosti, dok su Replay slip-on tenisice must-have i ove sezone. Izražena grafika i kontrastne boje geo motiva naglašavaju urbani duh kolekcije. Ljubitelji klasike posegnut će za izrazito elegantnim modelima laganih proljetnih Replay tenisica inspiriranih ‘marine’ look-om.

Ekskluzivna linija Replay Replica Scatto 1972 donosi kultni retro model tenisica s hipermodernim detaljima, a dostupne su u muškim i ženskim verzijama.

Komentari