Sandra Bagarić i Staub: Diva među posuđem

Uz Staub posuđe, kuhat ćete pjevajući

Lonac više nije simbol razbijene zagorjele posude u kojoj su naše bake pripremale Ajnpren juhu. On je danas, kada se u kvalitetu ulaže jednako kao i u dizajn – Njegovo Veličanstvo Lonac. Ono što su za doktore – kirurški instrumenti, za profesionalne vozače – automobili, to su za vrhunske kulinare i kuhare – kvalitetni Staub lonci i posude.

Sandra Bagarić

Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizualnih i tehničkih kontrola, kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvalitete. Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuhane u Staub posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrijednost i puni intenzitet okusa.

Danas se ovo posuđe od lijevanog željeza u potpunosti proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvalitete koju dokazuje u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima širom svijeta. Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući Paula Bocusea, šefa s tri Michelinove zvjezdice, ali i naše glazbene dive Sandre Bagarić. Upravo se ona, u bogato opremljenom dućanu Sol i papar u Zagrebu, uvjerila u njihovu kvalitetu, ali i dizajn. Staub posuđe trendy je i u nevjerojatnim bojama, inspirirano sastojcima koji se tradicionalno koriste u kulinarstvu – senf žuta, bundeva narančasta, bosiljak zelena, cimet smeđa, grenadin crvena, patlidžan plava, višnja bordo, kao i tri osnovne boje grafitno siva, švarcvald crna i tamno plava.

SandraBagaric2

Asortiman proizvoda Staub obuhvaća kolekcije lonaca cocotte, ovalno posuđe, tave, grill tave, kao i kompletne servise za ručanje i deserte.

Sandra Bagarić

Ako bi se u samo dvije riječi mogli opisati ovi proizvodi, onda bi to bili stil i zadovoljstvo.

Preporučujemo

Komentari