Sara Renar na naslovnici novog Storybooka

Časopis Storybook pozdravlja proljeće novim izdanjem koji je od 12. ožujka na svim kioscima i čiju naslovnicu krasi mlada glazbenica Sara Renar

Naslovnicu krasi mlada, urbana i talentirana kantautorica Sara Renar koja se itekako istaknula na domaćoj glazbenoj sceni i čije vrijeme tek dolazi. Pred proljetnu turneju i izlazak novog albuma ova 29-godišnjakinja stala je pred fotobjektiv fotografa Storybooka, koji je zabilježio visokoproducirane fotografije koje prati opsežan intervju kroz koji ćete upoznati Saru Renar.

storybook proljeće 2016

Nekoliko stranica dalje nalazi se ekskluzivan razgovor s nedavno Oscarom ovjenčanom glumicom Aliciom Vikander, a tu je i opušten, intrigantan i zanimljiv intervju sa šarmantnim Zoranom Šprajcem. Dio je to zanimljivih intervjua koje je Storybook pripremio u svom proljetnom izdanju. Tu su i neizostavne, uvijek inspirativne modne stranice s potpisom najboljih domaćih kreativaca, kao i modni i beauty trendovi uz koje će svaka žena izgledati i osjećati se bolje i sretnije.

Storybook je pripremio i pregršt novosti iz svijeta gastronomije, interijera i dizajna, kulture, kazališta i filma te svih područja lifestyle. Zavirili su i u nevidljive svjetove, družili se s djecom s autizmom, razgovarali s mladim ženama koje karijeru grade u velikim europskim metropolama, dobro se zabavljali na setu snimanja editorijala koji vas čeka na stranicama rezerviranima za kulturu.

Naravno, čitatelje očekuje pregršt zanimljivih tekstova već dobro poznatih storybookovih kolumnista. U novom broju otkrijte gdje su sve suradnici storybooka putovali i koga intervjuirali kako bi dodatno začinili raskošno novo izdanje koje vas čeka na svim kioscima.

Preporučujemo

Komentari