Savršena sinteza prirode i znanosti: Bio-Oil

Bio – Oil nezaobilazni proizvod za njegu kože

Hladnoća, vjetar i suh zrak u prostorijama isušuju kožu te je koži potrebno više pažnje i njege. Žene rijetko koriste ulja za njegu lica, jer se boje da su premasna i ljepljiva. Zahvaljujući znanosti i inovativnom sastojku PureCelline Oil, stvoreno je ‘suho’ ulje Bio-Oil. Koje premašuje sva očekivanja od jednog ulja za njegu.

Uljna baza Bio-Oil-a jača prirodnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne sastojke. Inovativni sastojak PureCellin Oil smanjuje gustoću Bio-Oil-a i njegovu teksturu čini laganom i nemasnom, čime osigurava da koža lako upija sva dodana prirodna ulja lavande, nevena, kamilice i ružmarina koji hrane kožu.

Bio-Oil na koži ostavlja tanki, nemastan i neljepljiv zaštitni sloj, koji čini kožu nježnom, mekanom, baršunastom i elastičnom te ju štiti od isušivanja. Uz prirodna ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koja se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja i ljepote kože ulje je obogaćeno vitaminima A i E koji štite stanice kože.

Bio-Oil preporučujemo kao preparat za hidrataciju koji pomaže da koža zadrži svoju maksimalnu prirodnu elastičnost i spriječi nastanak prvih sitnih bora oko očiju, vrata i dekoltea. Najtraženijih i najprodavaniji proizvod u svijetu koji poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom.

U ovo predblagdansko vrijeme pripremio je za svoje korisnice luksuzno poklon pakiranje, potražite ga u ljekarnama po promotivnoj cijeni od 140 kn za dva pakiranja uz toaletnu torbicu gratis.

Preporučujemo

Komentari