Slijedite modne trendove uz ara man kolekciju proljeće ljeto 2016

Modeli obuće prilagođeni casual i sportskom stilu; Jednostavnost i fleksibilnost glavne su odlike kolekcije

Moda za muškarce ovog proljeća i ljeta uglavnom slijedi casual i sportski stil, a udobnost je kao i uvijek na prvom mjestu. Poslovnim izgledom nastavljaju dominirati tanki obrisi sa uskim reverima i nezaobilazne kratke jakne. Muškarci se sve više okreću casual stilu i ležernim stylinzima noseći udobne hlače od trenirke, popularne chino hlače ili traperice, sportske jakne ili lagane bomber jakne.

Casual lookovi se oslikavaju i u novoj ara man kolekciji obuće koja nudi modele sofisticiranih tenisica, ljetnih sandala i poslovnih klasika izvedenih na moderan način. Jednostavnost i
fleksibilnost karakteristike su svakog modela iz kolekcije. Osim crne, koja je inače i najprodavanija boja, pobjednik u ovoj kolekciji za modno osviještene muškarce je plava boja u svim svojim varijantama. Dok su razvijali kolekciju, arin tim se okružio paletom boja koje su glavni nositelji sezone: tonovi konjaka, bijele kave i prirodne nijanse poput sive koja je odigrala značajnu ulogu u kreiranju kolekcije.

Obuća u ara man kolekciji izrađena je od ručno obrađene teleće kože i brušene kože, korištena je i kravlja koža, a ručno šivani dijelovi ara obuće dodatno potvrđuju vrijednost cijele kolekcije. Modeli su izrađeni u standardnim, comfort i extra širinama. Unutrašnjost cipela uglavnom se sastoji od kožne obloge i stopalu osigurava maksimalnu udobnost, a većina modela sadrži izmjenjivi uložak koji lako možete zamijeniti sa vlastitim. Ara man kolekcija obuće sadrži sedamdesetak modela u veličinama od 40 do 46/48, a možete ih pronaći na 13 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Komentari