Sportska elegancija i nordijski dizajn protiv zimskog sivila

Napapijri kolekcija za jesen i zimu 2016. spaja prirodu i urbani lifestyle u kolekciju stvorenu za avanturiste u stalnom pokretu. Šest muških i četiri ženske linije donose najbolje kombinacije dizajna, vrhunske kvalitete i funkcionalnosti

Ove sezone, Napapijri muškarce vidi u uglađenim sportskim izdanjima. Udobna odjeća, idealna za bijeg iz grada vikendom, dobiva dozu rafiniranosti u kombinaciji s vrhunskim krojevima i decentnim detaljima. Raznolike teksture donose zanimljive taktilne efekte, dok su reljefni printevi izvedeni od najmekšeg kašmira. Geometrijski uzorci i pletenina neodoljivo podsjećaju na sniježni sjever, a jarke boje vesti i pulovera savršeni su način za razbijanje monotonije hladnih dana. Army chic ove godine dolazi u monokromatskoj varijanti neutralnih tonova koji dodatno ističu jarke boje norveške zastave Napapijri logotipa.

Napapijri kolekcija za žene na prvo mjesto stavlja koncept lakoće materijala, slojevitosti i jednostavnih lookova. Puloveri i veste napravljeni su od tople i prozračne vune u netralnim tonovima. Grafički printevi i etno-uzorci rezervirani su za vikend avanture u najudobnijim komadima Napapijri kolekcije. Siluete jakni suptilno prate liniju tijela, dok kombinacija žakarda i najlona spaja najbolje od funckionalnosti i mode. Ultralagane tkanine iznimno su jednostavne za nošenje i stoga najbolji izbor za svaku nomadsku avanturu.

Komentari