Storybook studio u Galeriji Kranjčar

Projekt vodećeg lifestyle časopisa Storybook predstavit će modni brend Marc O'Polo koji slavi 50 godina postojanja

Storybook studio, projekt vodećeg lifestyle časopisa Storybook, platforme urbanih i zanimljivih koncepata, u sklopu događanja 27. travnja ekskluzivno će predstaviti modni brend Marc O’Polo, koji obilježava 50 godina postojanja.

Zanimljivom modnom prezentacijom u Galeriji Kranjčar na vrlo originalan način obilježit će se rođendan modnog brenda čija se filozofija temelji na visokokvalitetnim materijalima, prirodi kao vječnoj inspiraciji i silueti koja je moderna, slobodna i uvijek svoja. Slavljenička 50. godina modnog brenda Marc O’Polo ujedno je i prva u kojoj je ostvarena suradnja sa 11 umjetnika iz raznih dijelova svijeta. Naime, oni su oslikali zaštitni znak O’ i prepoznatljivim modelima Marc O’Pola donijeli novu energiju.

 

Ova sjajna kolekcija moći će se premijerno pogledati na zajedničkom eventu u sklopu Storybook studija. Svi uzvanici imat će priliku prolistati i novi broj časopisa Storybook, čiju naslovnicu krasi Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica kultne emisije Provjereno. Uz zvijezdu naslovnice, novo izdanje obiluje snažnim i zanimljivim ženama koje su na osebujan način obilježile broj. Također, tu su neizostavne kolumne Storybookovih kolumnista te modne i beauty stranice, kao i niz ekskluzivnih priča i intervjua.

Storybook studio i Marc O’Polo u Galeriji Kranjčar pripremit će poseban modni igrokaz koji će se skladno nadovezati na ovogodišnju kampanju proljeće/ljeto 2017., koju je snimio svjetski priznati fotograf Peter Lindbergh upravo u čast jubilarnog rođendana ovog zvjezdanog brenda.

 

Komentari