Vrijeme je za novi hladnjak: NoFrost. NoProblems.

Nježna briga o zamrznutim namirnicama, Gorenje...

Jeste li se ikad zapitali zašto svježe voće i povrće često izgleda loše samo nekoliko dana nakon što ste ga kupili? Nerijetko poželite imati vlastiti vrt gdje biste mogli jednostavno ubrati svježu hranu kada biste to poželjeli? Oni koji to mogu prilično su sretni, no što je s nama ostalima koji zbog užurbanog životnog stila često pribjegavamo zamrzavanju namirnica?

Živjeti u brzom ritmu

Za namirnice je izuzetno važan način na koji ih čuvamo i zamrzavamo, a svi želimo da hrana koju smo zamrznuli ostane ukusna i zdrava. Unaprijeđena NoFrost tehnologija u Gorenje hladnjacima osigurava intenzivno kruženje hladnog zraka kako bi uklonila vlagu iz zamrzivača i spriječila nakupljanje inja na zamrznutim namirnicama te leda na stjenkama zamrzivača, a ladice u zamrzivaču su čiste i prostor u njima je maksimalno iskorišten. Uz NoFrost tehnologiju zaboravite na međusobno lijepljenje zamrznute hrane te zamorno odleđivanje i čišćenje zamrzivača.

Gorenje

Današnji suvremeni potrošač cijeni i jednostavnost uporabe i funkcionalan dizajn aparata koji omogućava visoku kakvoću pohranjivanja namirnica, ne samo u odjeljku za hlađenje već i u odjeljku za zamrzavanje. I zamrznute namirnice mogu biti jednako ukusne kao i svježe namirnice netom ubrane iz vrta, samo što zamrzavanje treba biti izvedeno na pravilan način – i brzo.

Brzo zamrzavanje FastFreeze je funkcija koja se koristi nakon velike kupnje, izvrsna za zamrzavanje velikih količina hrane odjednom, održavajući temperaturu na vrlo hladnih i vrlo učinkovitih -24°C. Funkcija pojačanog zamrzavanja XtremeFreeze prenosi zamrzavanje na profesionalnu razinu što znači da je idealna za brzo i zdravo zamrzavanje svježih namirnica. S obzirom na to da zamrzava dvaput brže od redovnog zamrzavanja i to do -30°C, sačuvaju se sve hranjive tvari u hrani.

Briga o zdravim navikama

ION generation hladnjaci iz Gorenja potiču bolje prehrambene i zdravstvene navike. Kombiniranjem ekološki prihvatljive tehnologije i inventivnog dizajna, kombinirani hladnjaci omogućavaju da hrana ostane koliko je moguće dulje svježa. Inteligentna svojstva, kao što je MultiFlow 360°, u kombinaciji sa sustavima IonAir i AdaptTech hlađenjem, pažljivo reguliraju uvjete u hladnjaku stvarajući idealne uvjete za pohranjivanje svakojake hrane, održavajući ju svježom, hrskavom i zdravom.

Gorenje

Kao šlag na tortu, u kombinaciji sa sustavima IonAir, MultiFlow 360° i AdaptTech, NoFrost tehnologija brine ne samo o pravilnoj pohrani namirnica u hladnjaku, nego i o vašem kućnom budžetu budući da eliminacija nakupljanja leda podrazumijeva i manju potrošnju električne energije. U konačnici, bit će vam zahvalni vaše zdravlje, vaš novčanik ali i vaš okoliš.

Više pročitajte na www.gorenje.hr

Komentari