Završila je prva sezona Outdoor Men’s Health škole trčanja i trekinga powered by Multipower

Polaznici Outdoor Men's Health Škole trčanja i trekinga powered by Multipower nakon napornih višemjesečnih treninga obilježili su završetak proljetne sezone roštiljadom u okruženju maksimirske šume u Nogometnom centru Maksimir

Adrenalinska avantura, atraktivni trkački i trekerski treninzi u zagrebačkom parku Maksimir, organizirani izleti na lokacijama Medvednica, Samoborsko gorje, Žumberak, Gorski kotar i Velebit – tako bi se ukratko mogla opisati prva sezona Outdoor Men’s Health Škole trčanja i trekinga powered by Multipower koju su od ožujka do srpnja pohađali mnogobrojni Zagrebčani. Nakon višemjesečnih treninga ‘školarci’ su okušali svoju fizičku spremu i sudjelovali u ultimativnoj urbanoj avanturi u svibnju – Zagreb Trail 2015, kada su im podršku pružili i nacionalni reprezentativci iz vaterpola, Ante Vukičević, te plivanja, Mario Todorović.

Uz to što je polaznicima ponudila atraktivne trkačke i trekerske treninge, Škola im je pomogla u unapređenju zdravog načina života i fizičkih sposobnosti, pomicanju mentalnih granica, oblikovanju tijela i regulaciji tjelesne težine, pružila rekreaciju u društvu, zabavu, avanturu, nova poznanstva i druženje kroz sportske aktivnosti… Završetak proljetne sezone polaznici Outdoor Men’s Health Škole trčanja i trekinga powered by Multipower proslavili su  zajedničkim treningom i okrijepili se uz ukusan roštilj priređen u okruženju maksimirske šume u Nogometnom centru Maksimir. Inače, Outdoor Men’s Health Škola trčanja i trekinga powered by Mulipower prva je škola trčanja i trekinga u Hrvatskoj koja će s jesenskim dijelom programa nastaviti od 1. rujna ove godine, a za koji upisi počinju od 1. kolovoza.

Komentari