1. Urbani festival umjetnosti i wellnessa

Urbani festival umjetnosti i glazbe u Termama Tuhelj u punom je jeku. Ovu subotu goste je zabavljala ekipa s Fresh Island festivala, a navečer se opuštalo uz šansone Gorana Karana

Pod okriljem Splashh događanja na Vodenom planetu i u SpaAreni hotela Well**** traje 1. Urbani festival umjetnosti i wellnessa koji iznova oduševljava svakog tjedna. Iza nas je Tjedan glazbe u kojima su mnogi stihoklepci nastojali opjevati Terme Tuhelj i pritom zabavili cijelo kupalište, a vikend je bio rezerviran za neponovljivi Fresh Island pool party koji je oduševio sve kupače. Plesna grupa Atomic Dance Factory digla je na noge cijelo kupalište, a poznati taktovi DJ Phat Phillia i DJ Chilla sve su natjerali na ples. Savršena atmosfera, vodene atrakcije, kokteli u vodi, valovi… za svakog ponešto.
Vodena rijeka

Kad se atmosfera na Vodenom planetu utišala, okupljeni su se preselili u SpaArenu gdje ih je dočekala degustacija vinarije Vuglec koji su gostima prezentirali svoja nagrađivana vina, te koncert poznatog pjevača Gorana Karana koji se u Termama Tuhelj već osjeća kao kod kuće. Besplatne degustacije i koncerti dio su Art&Wine festa koji se održava svake subote s početkom u 20:30 sati.
Tuhelj52

Splashh ljeto ide i dalje te nas u srpnju očekuju plesne radionice grupe Atomic Dance Factory koje će u sklopu kampa okupiti domaće i inozemne plesače.

Tuhelj13

Tu su i Water balloon challenge 16. srpnja, 23. srpanj rezerviran je za Splashh art dan kada će gosti uživati u društvu doktorice umjetnosti Mirjane Smolić, a 30. srpnja održava se tradicionalna Tuheljska noć. No ni Art&Wine ne spava, nego nastavlja po planu – Ksenija Erker i Zoran Mišolongin iz mjuziklu ‘Takvim sjajem može sjati’ dolaze 9. srpnja, slovenska grupa Osti jarej 13. srpnja, The Southern hotel bed 23. srpnja, Tomislav Goluban 6. kolovoza, Marija Rašić i Balkan ZOO Ensamble 13. kolovoza te bend Only friends and family 20. kolovoza. Podršku festivalu dali su lokalne vinarije Sever, Vuglec, Zdolc i Prekratić. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Događanja u sklopu 1. Urbanog festivala umjetnosti i wellnessa zasigurno će razveselit svakoga. Pratite aktivnosti na njihovim službenim Facebook stranicama kao i na www.terme-tuhelj.hr jer uvijek pripremaju neka posebna iznenađenja.

Komentari