Bili smo na Sajmu vjenčanja u Zagrebu!

Preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, šest modnih revija etabliranih dizajnera i kuća vjenčane mode, tematske cvjetne te hair&make up radionice, degustacije slastica, humanitarna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti razveselili su proteklog vikenda buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja na 19. Sajmu vjenčanja Zagreb u grandioznoj Areni Zagreb

Trodnevna manifestacija koju je posjetilo više od 8.000 posjetitelja još jednom je opravdala epitet najraskošnijeg, najvećeg i najorginalnijeg sajma vjenčanja u regiji! Sajam vjenčanja već četvrtu godinu za redom surađuje s nacionalnim humanitarnim projektom Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja, a podržali su ih i mnogobrojni posjetitelji kupnjom humanitarne srećke. Frizerski salon Studio Marcela i brendovi Guerlain & Diego Dalla Palma zaslužni su za frizure i make up modela. Sponzorski su zagrebački Sajam vjenčanja podržali Poliklinika Bagatin, KIA i Zlatarnica Prahir.

Veličanstvena završnica s domaćim zvijezdama

Osobita je poslastica zagrebačkog Sajma vjenčanja bila subotnja gala humanitarna revija na kojoj su domaće zvijezde – glazbenici Ivan Zak, Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske Maja Spahija, bivša Miss turizma Hrvatske Lara Vukušić, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević i Matko Knešaurek, vaterpolisti Franko Lazić i Luka Bukić – podignule palac gore za palčiće. U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, a unatoč tome svijest javnosti o problemima nedonoščadi još uvijek je niska. „Uvijek mi je posebno zadovoljstvo kad mogu radeći ono što najviše volim, dakle pjevajući, učiniti nešto dobro za druge. A iako pjevam godinama, ovo je prvi put da sam pjevala u vjenčanici“ poručila je Ana Opačak, zaštitno lice Sajma vjenčanja 2017.

Sajam vjenčanja u Zagrebu želi budućim mladencima puno sreće i uspjeha u kreaciji vlastite vjenčane priče! Sretno!