Dašak visoke svjetske mode u srcu Zagreba

Ovom hvalevrijednom i velikom modno-humanitarnom događaju prisustvovala su i mnoga poznata lica

Sinoć je pod visokim pokroviteljstvom grada Zagreba te Umjetničkog paviljona Zagreb, u raskošnom ambijentu ovog bisera hrvatske arhitekture i kulture, održan modni spektakl, koji je, bar na kratko, Zagreb uvrstio u istinsku prijestolnicu mode. Svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2016, pred mnogobrojnom publikom iz javnog i poslovnog života te prepunim paviljonom, predstavila je talentirana domaća dizajnerica Klara Cadieux, iza čijeg se imena krije brend koji je, u vrlo kratkom roku, osvojio domaću modnu scenu. Prvo zagrebačko predstavljanje ostavilo je bez daha sve prisutne, koji se nisu mogli oteti dojmu ‘Pariza u Zagrebu’, što i ne čudi s obzirom da je cijela kolekcija inspirirana sentimentalnim prisjećanjem na Pariz, u kojem je dizajnerica živjela nekoliko godina.

Revija

Reviju ovih profinjenih, elegantnih, a istovremeno nosivih haljina vrhunskih materijala, stilistički upotpunjenu luksuznim dodacima i nakitom, otvorila je , hrvatski top model s najviše Vogue naslovnica, koja je također doprinijela sinoćnjem približavanju svjetske mode Zagrebu.

Nakon revije, uslijedio je kratki glazbeni program u izvedbi Ane Rucner, ali i humanitarni dio revije, tijekom kojeg je održana aukcija haljina, čiji će prihod biti doniran ustanovi socijalne skrbi Silver, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima.

Ovom hvalevrijednom i velikom modno-humanitarnom događaju prisustvovali su Barbara Kolar koja je vodila program, Nataša Janjić, Marijana Batinić, Sandra Bagarić, Ornela Vištica, Marijana Mikulić, Ana Radišić, Sanja Pilić, Ankica Dobrić, Tončica Čeljuska, Kristina Krepela…

Komentari