Ekskluzivno predstavljanje kolekcija naočala svjetskih brendova

Brojni poznati okupili su se na ekskluzivnom predstavljanju najnovijih kolekcija svjetskih brendova koje se mogu naći u Ghetaldus optikama

Najnoviji modeli sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine od sada su dostupni u Ghetaldus optikama. Brojni poznati okupili su se na ekskluzivnom predstavljanju najnovijih kolekcija svjetskih brendova koje se mogu naći u Ghetaldus optikama. Osim što su pogledali što se krije u novom broju modnog magazina koji donosi pregršt zanimljivih tema, brojni poznati iskoristili su priliku i izabrali omiljene modele naočala za nadolazeću sezonu. Među njima su poznata glumica Nataša Janjić, koja krasi naslovnicu novog izdanja magazina, te Nevena Rendeli, Iskra Jirzak, Ana Radišić, Tihana Harapin, Kristina Bangoura, Tomislav i Loredana Bahorić i mnogi drugi.


U jednoj od najljepše i najmodernije uređenih poslovnica Ghetaldus optika, u Ban centru, predstavljeni su noviteti brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogi drugi. Ova ekskluzivno uređena optika nudi široku paletu modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove.

 

Komentari