Grupa Colonia proslavila 20 godina karijere

Grupa Colonia održala je slavljenički koncert u Zagrebu povodom 20 godina karijere

U prepunoj maloj dvorani Doma sportova karizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima velikog hita ‘Za tvoje snene oči’ zarazila publiku svojom energijom koja nije gubila intenzitet do samog kraja koncerta. Publika je pjevala hitove Colonije uglas puna tri sata, a na sceni je, uz DJ-a i osamdeset plesača plesnog studijaTransForm, tempo diktirala neponovljiva Indira.

Akustični dio koncerta bio je glazbeno iznenađenje za publiku budući da je Colonia pružila jedan sasvim novi doživljaj svojih pjesama, a gostovanje Slavonia banda pokazalo je koliko uspješno Colonia već godinama svoju pop glazbu povezuje s tamburicom. Pjesme Gukni golube, Varalico i Zlatni dvori doveli su atmosferu do vrhunca.

Indira i suprug
Indira i suprug

Na Colonijinom koncertu zapjevala je i Eni Jurišić, mlada pjevačica kojoj je Indira ispunila obećanje koje joj je dala dok joj je bila mentorica u poznatom glazbenom showu.

eni-jurisic

Indira je nekoliko puta mijenjala kostime koji su na efektan način obilježili svaku cjelinu koncerta, a kreirali su ih Juraj Zigman i Kristina Burja, hrvatski dizajneri s kojima Indira surađuje već dugi niz godina.

lea-bikic-i-kristina-burja

Na kraju ovog slavljeničkog partyja Indiri su se priključili svi izvođači na pozornici i iznenadili je rođendanskom tortom, a ona se zahvalila prijateljima Colonije, a posebno vjernim fanovima na divnim uspomenama koje čuva svih ovih 20 godina.

Komentari