Humanitarna priča za udrugu ‘Mogu sve’

Na Adventu u Klovićevim dvorima mnoge su se poznate osobe uključile u humanitarnu priču za pomoć udruzi Mogu sve

Još je jedan vikend iza novog omiljenog okupljališta u Zagrebu – Adventa u Klovićevim dvorima. Fenomenalni koncerti Dino Dvornik Tribute Banda i Nole zagrijali su atmosferu na platou Gradec i rasplesali mnoštvo posjetitelja, koji svojom zabavnom, kulturnom i gastro ponudom te brojnim dječjim događanjima osvaja. Ovog je vikenda, Advent u Klovićevim dvorima, svojom humanitarnom pričom najviše osvojio grupu entuzijastičnih, mladih ljudi okupljenih u udrugu ‘Mogu sve’.

Lana Posarić, Anja Mihaljević, renata Ilić, Ivan Ćosić iz udruge Mogu sve
Lana Posarić, Anja Mihaljević, Renata Ilić, Ivan Ćosić iz udruge ‘Mogu sve’

Prodajom adventskih šalica u sklopu Adventa u Klovićevim dvorima pomaže se upravo toj udruzi, koja pokazuje da su ograničenja, većinom, samo u našoj glavi. ‘Mogu sve’ promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo i stvaranje društva jednakih šansi, a da uistinu mogu sve pokazali su i na subotnjoj špici na platou Gradec, gdje su se s njima podružili brojni posjetitelji, paraolimpijci i poznate osobe: Bojana Gregorić Vejzović, Tihana Harapin Zalepugin, Andrea Andrassy i Ivana Delač Đolo te se tako pridružile mnogim našim zvijezdama, koje su podržale ovu lijepu adventsku priču od samog početka: Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Kristina Krepela, Marko Tolja, Lucija Lugomer, Ana Radišić, Lea Mijatović i Robert Sever.

Kreativnost, sportska i druga postignuća te uspješnost u studiranju pravi su pokazatelj kako su osobe s invaliditetom vrlo sposobne pa samim promicanjem njihove uključenosti u normalni svakodnevni život možemo učiniti puno. Mnogi su kupnjom adventskih šalica podržali rad udruge, a potom i doživjeli blagdansku čaroliju Adventa u Klovićevim dvorima, isprobavajući brojna jela zanimljivih ugostitelja, kližući na spektakularnom klizalištu bez leda i fotografirajući se u okviru s najljepšim pogledom na Zagrebačku katedralu i grad uz ritmove DJ-a.

humanitarna-spica-za-mogu-sve-2

Komentari