Indira i Mario Valentić zabavili sve prisutne na sedmoj Story utrci na štiklama

Na već tradicionalnoj Story utrci u štiklama pod pokroviteljstvom Planet Obuće pobijedila je Paula Vučković, druga je Marija Ešegović, treća Suzana Čolakić

Glavni zagrebački trg ove je subote poskakivao od kuckanja potpetica pedesetak sretnica koje su izabrane da se natječu za glavnu nagradu poklon bona u vrijednosti od 10.000 kuna, koje osigurava Westgate. Pobjednica ovogodišnje utrke je Paula Vučković iz Zagreba. Pod generalnim pokroviteljstvom Planeta obuće, i ove godine natjecateljice su pokazale zavidnu vještinu trčanja na potpetici minimalne visine 8 centimetara te su priuštile posjetiteljima i prolaznicima odličnu zabavu. Voditelj programa, Mario Valentić natjecateljicama i natjecateljima prvo je održao nezaboravno zagrijavanje na glavnom zagrebačkom Trgu, te je utrka prošla u zabavnom tonu.

Najspretnija i najbrža bila je Paula Vučković osvojivši tako vrijedan poklon bon u iznosu 10.000 kuna, dar Westgatea. Paula je izjavila kako je jako sretna na osvojenoj nagradi, a dobro će morati razmisliti kako ga najbolje potrošiti. Nagradu joj je uručio direktor marketinga Planet obuće, Tomislav Filipović. Drugoplasirana Marija Ešegović osvojila je 3000 kuna vrijedan poklon bon prekrasnih slovenskih Rimskih termi, koji joj je uručila Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Media Zagreb, dok je trećeplasiranoj Suzani Čolakić, glavna urednica časopisa Story, Zrinka Ferina uručila poklon bon od 2.000 kuna, kojeg će dobitnica iskoristiti u frizerskom studiu Marcela, omiljenom salonu mnogih naših pjevačica i manekenki.

Ovoga puta glavna atrakcija bio je izbor najljepših nogu Story utrke na štiklama. U velikoj konkurenciji, titulu najljepših nogu osvojila je Slađana Grgić, kojoj je direktor marketinga Planet obuće, Tomislav Filipović uručio vrijedan poklon bon u iznosu 1000 kn glavnog pokrovitelja Story utrke na štiklama, Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni centar obuće. Kao i svake godine, i ova štikla imala je humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle kako bi na taj način pomogle Centru za autizam.

Među štiklama poznatih tako su se našle Indire Levak, štikle Aleksandre Dojčinović iz njene nove kolekcije, Severine Kojić, Jelene Rozge, Indire Levak, Bojane Gregorić Vejzović, Branke Krstulović, Ecije Ojdanić, Ive Balaban, Lane Jurčević, Lejle Filipović, Mie Kovačić, Tatjane Jurić i Matije Vuice. Donacije na samoj utrci je preuzela ravnateljica Centra za autizam, Žarka Klopotan. Na Story utrci na štiklama Zvijezda je proslavila 100 godina postojanja. Generacije čijim je životima začin dala upravo Zvijezda svojim proizvodima, okupile se i uživale u specijalitetima koje su u Zvijezdinoj kuhinji na kotačima tijekom Story utrke na štiklama pripremali voditeljica Iva Šulentić i glazbenik David Vurdelja – Baby Dooks, dok se za dobru atmosferu pobrinuo simpatični Frano Ridjan. Uzvanici Story utrke na štiklama uživali su u okusima Strongbowa, a natjecateljicu su povratile energiju uživajući uz Janu Vitamin. Prisutne je zabavljala popularna Indira koja je svojom pozitivnom energijom zarazila sve prisutne, te se tako Story utrka na štiklama pretvorila u predivan zabavni program čiji se nastavak sljedeće godine već s nestrpljenjem očekuje.

Komentari