Lady Gaga izvela spektakl u poluvremenu Super Bowla

Pjevačica je podsjetila fanove diljem svijeta na omiljene hitove i izvela performans od 15 minuta o kojem će se još dugo pričati

Bilo je to dugo čekanje, ali se isplatilo. Lady Gaga premašila je sva očekivanja nastupom u poluvremenu Super Bowla u Houstonu u Teksasu. Tih petnaest minuta performansa definitivno će ući u glazbenu povijest jer Gaga je uspjela nemoguće. Osim što je nastup otvorila stojeći na samome krovu stadiona, odmah nakon toga je doslovno skočila na svoju pozornicu (dvije žice na leđima su je prizemljile – hrabro!), suzdržala se od političkih poruka i otpjevala i otplesala je svoje najveće hitove u karijeri. Od Born This Way do Bad Romance. 

“Najspektakularniji nastup ikad viđen tijekom poluvremena utakmice Super Bowla, tako je uzbudljivo biti ovdje” – napisao je Elton John ispod fotografije s Lady Gagom koju je objavio na društvenim mrežama, a kojom je rekao sve.

Ovogodišnji Super Bowl je gledalo više od 100 milijuna ljudi, a snage su odmjerili New England Patriotsi i Atlanta Falconsi.

Izvor: elle.hr
Fotografije: Profimedia

Komentari