Martimex proslavio 25. godina uspješnog poslovanja

Prvi hrvatski parfumerijski lanac Martimex sinoć je u Muzeju za umjetnost i obrt, svečano proslavio 25. rođendan u društvu brojnih bivših i sadašnjih zaposlenika, klijenata, predstavnika medija te poznatih osoba. Vrhunac rođendanskog slavlja bila je skupocjena tombola na kojoj je podjeljeno 10 predivnih umjetnina i antikviteta iz impresivne kolekcije Muzeja Marton

Dvadesetpet godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, ali i Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj te Makedoniji, Martimex je proslavio svečanom rođendanskom proslavom u društvu više od 300 uzvanika. Među njima su tako bili brojni Martimexovi bivši i sadašnji zaposlenici, klijenti, partneri, predstavnici medija te poznate osobe. U predivnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt, brojni uzvanici Martimexa uživali su u večeri koja je posebno naglašavala prijateljstvo i povjerenje prema prvom hrvatskom parfumerijskom lancu.

‘Htio bi se prije svega zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo 25. godišnjicu Martimexa. Mislim da trebamo biti ponosni da smo se uspjeli zadržati na poslovnoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Činjenica da smo danas ovdje govori da smo se uspjeli ne samo održati već da imamo tvrtku koja je sposobna i dalje rasti i čvrsto se pozicionirati kao regionali igrač u beauty businessu’, naglasio je Veljko Marton, vlasnik Martimexa.

Martimex je svoj 25. rođendan proslavio u društvu bronih poznatih dama koji su vjerne obožavateljice Martimexa; Ane Gruice, Mile Elegović, Edite Misirić, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Matije Vujice, Ane Miščević, Tihane Harapin Zalepugin, Kritine Krepele, Mirne Medaković Stepinac, Petre Kurtele, Katarine Baban, ali i muških snaga, Nenada Korkuta, Petra Ćiritovića i Amara Bukvića.

Vrhunac rođendanskog slavlja bilo je posebno iznenađanje koje je Veljko Marton uspio vrlo uspješno držati u tajnosti do posljednjeg trenutka. S obirom nas svoju kolekcionarsku strast prema umjetninama i antikvitetima, iz svoje impresivne kolekcije muzeja Marton, izdvojio je deset vrijednih predmeta za tombolu i podijelio ih najsretnijim dobitnicima večeri te taj način još jednom svima zahvalio prvenstveno na prijateljstvu koje su poklonili Martimexu.

img_2234

Komentari