Miss Hrvatske pomaže istarskoj modnoj sceni

Modna revija Fashion night by Hell začinjena modom i ljepotom

Umag je osim tenisa bio meka mode i ljepote. U clubu Garage održala se modna revija Fashion Night by Hell gdje su svoje kreacije publici predstavili istarski modni dizajneri : YOYO design nakita, Colleraj nakit, Mystic boutique by Mirsada Jureša, Pletinella, Lardesign nakit Sanjak, boutique Lorymoda, Ingrid Rojc design, sve uz voditeljsku palicu Maje Škufce.

Maja Škufca

Cijelu priču pokrenula je novoizabrana Miss Hrvatske istrijanka Angelica Zacchigna čija je želja pomoći hrvatskoj modnoj sceni.

‘Hrvatska osim ljepote prirode ima još toliko toga za pokazati , a rad naših dizajnera jedna je od naših dragocjenosti. Želja mi je nastaviti raditi na promociji hrvatskog dizajna, te nadam se da ćemo ovom revijom potaknuti i ostale da stvaraju i budu još bolji, kao i da će ovakve revije postati tradicionalne’, rekla je svestrana Miss Hrvatske.

Lijepa Angelica studira jazz pjevanje na glazbenoj akademiji Conservatorio Giuseppe Tartini di Trieste, tako da su gosti nareviji u Umagu mogli uživati u njezinom bisernom glasu. Nosila je crnu elegantnu haljinu koju su specijalno za nju izradili u modnom studiju Laardeign. Organizatorice Maja Vračarić i Iva Loparić Kontek iz Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta pozvale su finalistice Izbora Miss Hrvatske da nose reviju, a tu su bile i manekenke agencije Art Moment koja organizira Izbor Miss Istarske županije.

Komentari