Modno druženje za zaljubljenice u modu

Nova kolekcija u novom prostoru privukla je brojne zaljubljenice u modu

Jučer je u centru Zagreba u Teslinoj ulici održano modno druženje u novom i ekskluzivnom prostoru Weekend Max Mara na kojem je predstavljena aktualna kolekcija jesen/zima 2015/2016.

Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života: Bojana Gregorić Vejzović, Sandra Bagarić, Iva Balaban, Daniela Trbović, Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge.

Kada netko spomene talijansku modu jedna od asocijacija svakako je i legendarni talijanski modni brand Weekend MaxMara koji je osnovan 1984.godine. Tradicija i prepoznatljivost ovog modnog brenda s uvijek klasičnim pristupom modi diljem svijeta stekla je danas velik broj modnih sljedbenika.

Weekend MaxMara kolekcija jesen-zima 2015./2016. zasigurno će i ove sezone osvojiti brojne modne štovatelje. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, Weekend MaxMara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Weekend MaxMara nije trend, ona je način i stil života i njihovi komada nikada ne izlaze iz mode. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog branda uvijek sjaji istim sjajem. Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati vaš osobni stilski pečat.

Komentari