Modno slavlje Aleksandre Dojčinović

Nakon punih devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavila po prvi put na reviji koju je u cijelosti producirala s timom suradnika

Lijepo ugođena večer počela je partyjem dobrodošlice u caffeu Velvet, odakle je stotinjak uzvanika službenim automobilima eventa preveženo na lokaciju, do Preporodne dvorane palače Narodnog doma u sklopu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Gornjem gradu. Večer je imala humanitarni karakter i osim što je u cijelosti bila posvećena ženama, uspješnim u različitim poslovnim sferama, bila je posvećena i akciji ‘Korak u život’.

Alex Dojčinović

Događaj i ovaj put nisu propustili: Severina, Đurđa Tedeschi, Iva Balaban, Andrea i Hrvoje Čermak, Sandra Perković, Ana i Jole Čagalj, Judita Franković, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Petra Nižetić, Lejla Filipović, Marija Borić, Mila Elegović, Renata Sopek, Sara Renar, Lana Klingor, Tihana Harapin Zalepugin, Sarah i Suzy Josipović…

Sama revija ponudila je mnoštvo noviteta, a kreacije koje će se u prodaji naći nakon ljeta zaokružena su priča o eleganciji uspješne žene. Zrelim promišljanjem potreba žena kakva je i ona sama, Aleksandra u svakodnevicu uvodi neke nove, za hladnu sezonu pomalo netipične boje i krojeve, no opet ispisujući sve prepoznatljivim Lei Lou rukopisom, kojem su trodimenzionalna, bogata čipka, kašmir, svila i krzno već postali zaštitni znakovi.

Ljubiteljice Aleksandrinog dizajna sigurno će se zaljubiti u cipele s Lei Lou potpisom, što je još jedna novost ove dizajnerice koja je do sada obuću dizajnirala samo u kooperaciji sa svjetski poznatim brendovima. Špic gležnjače od brušene kože s vezicama i upečatljivim detaljima poput krznenih pompona, ukrašenih potpetica i metalnih mašnica bit će same po sebi statement detalj, koji će savršeno upotpuniti svaku Lei Lou haljinu, od onih jednostavnih pamučnih, do raskošnih čipkastih. Novost je i model torbice Ania, neodoljivi kovčežić u svim bojama, kao i pletene veste, kojih do sada nije bilo u Lei Lou ponudi.

U nastavku pogledajte video s revije:

Komentari