Natali Dizdar live na Shopping Dayu

Ne propustite posjetiti Arena Centar 26. studenoga jer vas od 18 do 19 sati očekuje koncertni nastup Natali Dizdar uz pratnju Aleksandra Ismailovskog na klavijaturama, gdje će uz svoje poznate hitove izvesti i novi singl 'Mjesto za jedno'

Novi fantastičan singl ‘Mjesto za jedno’, svojevrsni nastavak velikog hita ‘Grijeh’ iz radionice Dina Šarana dugogodišnjeg suradnika i autora velikih hitova Grijeh, Stranac, Ne pitaj, Mjesto za dvoje.
Sjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album te u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika po prvi puta će održati koncert 9. prosinca s početkom u 22 h, u Tvornici kulture.

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single ‘Mjesto za jedno’ i objediniti svojih proteklih 13 godina glazbene karijere.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live cd/dvd, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Stop’, ‘Gazio si me’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, uključujući i zadnja dva sjajna singla ‘Iluzionist’ i ‘Ne reci zauvijek’, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

Nataliin nastup vrhunac je programa koji u jutranjim satima prezentira dječje zborove te Whatta band, nastup DJ-a, kreativni natječaj u izboru za najbolji styling, te večernjeg nastupa Ive Ajduković.

Uz zabavni dio programa, ne propustite i odličnu kupovinu, za sebe i bližnje jer božićne darove ove godine možete odabrati i ranije u sklopu Shopping Day u Arena Centaru u Zagrebu, 26. studenoga 2016., jer uz plaćanje svojim Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u 50 dućana.

mcshoppingday_arena_851x315-1

image001

Komentari