Nova moda i poznate dame kao dobitna kombinacija

Jučer je u Super Konzum Radnička održano modno druženje na kojem je predstavljena F&F aktualna kolekcija za proljeće/ljeto 2016

Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života poput: Marijana Batinić, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Korana Gvozdić i Isabella Rakonić koje su na predstavljanju bile odjevene u ključne komade iz nove F&F proljeće/ljeto 2016. kolekcije.

Isabella Rakonic Marijana Batinic Anita Dujic Korana Gvozdic Nevena Rendeli

Modeli su kroz dva izlaza predstavili aktualnu proljeće/ljeto 2016. kolekciju i pokazali kako u F&F odjevnim kombinacijama u svakoj prilici izgledati chic i moderno. Bilo da se radi o casual ili business varijanti F&F nudi modne odgovore na sva pitanja.

Anita Dujic Nevena Rendeli

Korana Gvozdic 1

Modni brand F&F za žene, muškarce i djecu donio je u Hrvatsku dašak britanskog stila i otvorio „modni raj“ za sve ljubitelje originalnog i jedinstvenog modnog izričaja. Tako odsad svi modni zaljubljenici svaki dan mogu biti u trendu, jer F&F donosi najbolju modu visoke kvalitete po izvrsnim cijenama. F&F osluškuje želje svakog pojedinog kupca i vodeći se njihovim potrebama kreira odjeću koja će zadovoljiti sve zahtjeve suvremenog pojedinca. Bilo da je riječ o dnevnom, poslovnom ili večernjem stilu, F&F omogućit će vam da blistate u svakoj prilici i uvijek budete zanimljivi, neopterećeni formom i pravilima te uvijek stremite osobnom i nadasve kreativnom stilskom pečatu.

Marijana Batinic

Isabella Rakonic

Prostor je uređen minimalistički i moderno, gdje svaki odjel ‒ ženski, muški, dječji ‒ unutar zajedničkog prostora ima istaknut svoj „modni identitet‟ i organiziran prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstvenu modnu oazu. Čak 425 m2 stvaraju neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupnju i postaju neizbježna modna destinacija za sve one koji su spremni prihvatiti modni izazov da budu svoji i drugačiji.

F&F

Komentari