Novi Liu Jo parfem – s potpisom i porukom

Liu Jo, kao nezaobilazna modna destinacija u samom srcu Zagreba, ovoga puta vas uvodi u raskošan svijet neodoljivog parfema i zavodljivih mirisnih nota

Brend s ponosom nosi titulu najženstvenijeg branda koji svojom sofisticiranošću već dugi niz godina oduševljava i brand prezentoricu Jelenu Rozgu koja je čak dan prije isprobala zavodljive note neodoljivog Liu Jo parfema. Poznate dame Edita Misirić, Renata Sopek, Nevena Rendeli, Ecija Ojdanić, Ana Miščević, Ana Begić Tahiri i Sandra Bagarić među prvima su iskoristile priliku pogledati najbolje Liu Jo komade ove sezone.

Liu Jo (23)

Liu Jo (5)

Šarolika igra boja, kvalitetni materijali i upečatljivi detalji vladaju ljetnom kolekcijom, a primamljiva Liu Jo ponuda dodatno je obogaćena vrhunskim parfemom.

Liu Jo_Renata Sopek Liu Jo_Nevena Rendeli

Liu Jo kolekcija odjeće i modnih dodataka donosi prijedloge za sofisticirani izgled urbane dame koja spaja romatičnost i senzualnost u igru savršeno uravnoteženog stila. Snaga prožeta seksipilom svaku ženu čini jedinstvenom i glamuroznom.
Jelena Rozga (5)

Jelena Rozga

Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz brige o detaljima, a idealno se uklapa u moderan, urbani i poslovni outfit, ali i ležerne svakodnevne kombinacije, dok jednostavan spoj boja i monokromatskih uzoraka naglašava najbolje od kolekcije.

Edita Misirić, Sandra Bagarić, Ana Miščević, Renata Sopek, Sandra Vranješ Milić, Nevena Rendeli

Komentari