Oduševljene mame i trudnice na promociji dječjeg brenda Stokke®!

Poznati skandinavski brend Stokke® je 15. listopada u butik dućanu Male stvari predstavio svu ljepotu svog dizajna i kvalitete koja traje dugi niz godina. Sigurnost, udobnost, fleksibilnost i moderni, bezvremenski dizajn odlike su Stokke® brenda kojem je u fokusu jačati vezu između roditelja i djeteta

Moderatorica Jelena Veljača podijelila je svoja razmišljanja o nadolazećim slatkim trenucima pripreme za dijete uz poznate trudnice Anamariju Asanović i Lorenu Nosić te mladu mamu Marijanu Batinić. Jelena je bila ugodno iznenađena svim prednostima koje Stokke® Xplory® True Black kolica pružaju jer osim savršenog izgleda, omogućava prilagodbu po visini i podešavanja sjedala kako bi beba bila što bliže roditelju.

Anamarija Asanović

Moderni ‘high-tech’ materijali i bezvremenski, višestruko nagrađivani urbani dizajn čine Stokke® Xplory® dječjim kolicima budućnosti. Stokke® Xplory® True Black kolica su kolica koja omogućavaju ultimativnu povezanost roditelja i djeteta, a lagana su za upravljanje. Uz Stokke® Xplory® True Black svi kupci u odabranim butik dućanima poput Malih stvari dobivaju presvlaku s crno-bijelim prugicama kako uz crna kolica mogli imati i još jednu varijantu.

Jelena Veljača

Jelena je uzvanicima ispričala i priču o dječjem krevetu Stokke® Home™ koji je rađen za kako bi svakoj bebi omogućio udobnost i sigurnost, a podupire rast i razvoj brojnim mogućnostima prilagodbe za smještaj, presvlačenje i igranje. Cilj prilikom dizajniranje Stokke® Home™ linije je osigurati dom za bebu ugodnim i sigurnim, otud i oblik kuće za globalni znak linije kako bi se najmlađi osjećaji kao u svom malom privatnom domu.

Lorena Nosić

Saznajte više i ne propustite Stokke dane u Dječjoj trgovini Male stvari od 15. do 22.10.2015. više saznajte na www.male-stvari.hr.

Stokke

Tvrtka Stokke® je osnovana u Alesundu u Norveškoj 1932. godine i započela je kao proizvođač visokokvalitetnog namještaja. Prvi proizvod za djecu – ikonska Tripp Trapp® stolica lansirana je 1972. i od tada je prodana u preko 9 milijuna komada te predstavlja ključan proizvod u Stokke kolekciji. www.stokke.com www.facebook.com/StokkeBaby.

 

Komentari