Omiljena šoping oaza na novoj adresi

Ljubiteljice mode kuće Max&Co od sada šoping mogu obaviti u novoj trgovini u strogom centru Zagreba

Jedan od najpoznatijih talijanskih brendova koji obožavaju fashionistice diljem svijeta u Zagrebu je otvoren prije 16 godina, a s jučerašnjim otvorenjem službeno je preseljen na novu ekskluzivnu lokaciju u samom srcu grada. Poznato je kako je svugdje u svijetu aktualni trend da se oživljava centar grada i kako se upravo Max&Co dućani diljem svijeta nalaze u najpoznatijim i najživljim shopping ulicama. Sukladnom tom globalnom trendu, zagrebački se MAX&Co. preselio u novi, ekskluzivniji i moderniji prostor u Teslinoj.

Max&Co

Osim novog prostora predstavljena je i nova ljetna kolekcija. Odjevene u najnovije MAX&Co. trendove sinoć su bile Nevena Rendeli, Kristina Krepela, Anita Dujić i vaterpolistica Petra Bukić koje su pred okupljenima predstavile aktualne modne trendove za ovu sezonu.

 

Tako u petom modulu proljetno-ljetne kolekcije koja se od jučer nalazi na policama dućana prevladavaju prave ljetne, vedre boje, geometrijski uzorci, prugice, cvijeće te nježne i pastelne boje. Kao i uvijek kod ovog poznatog brenda u kolekciji prevladavaju najfiniji prirodni ljetni materijali poput pamuka i svile.

Inače, globalno zaštitno lice MAX&Co. branda poznata je modna ikona Olivia Palermo koja fanovima MAX&Co. društvenih mreža dijeli svoje savjete o savršenom stylingu.

Max&Co

 

Komentari