Party slavlja suradnje Opela i Storybooka

Odlična atmosfera i blagdansko raspoloženje vladali su u zagrebačkom baru Maraschino, gdje je u petak 11. prosinca održan božićni party u režiji Opela i Storybooka.

Bila je to večer koja je slavila uspješnu suradnju Opela i vodećeg lifestyle magazina u godini na izmaku, kao i završetak projekta Vatreni Movano koji su organizirali Opel i Storybook u suradnji s grupom Vatra.

Nakon brojnih pristiglih radova odabran je pobjednički vizual koji sada krasi kombi Opel Movano koji voze dečki iz Vatre. Upravo su se oni pobrinuli za vatrenu atmosferu na partyju pa su svojim nastupom oduševili sve prisutne. Bila je to prilika i da se nazdravi novom zimskom izdanju časopisa Storybook koji krasi atraktivna naslovnica. Tako su večer uveličali i kolumnisti i suradnici Storybooka, kao i brojne osobe iz domaćeg javnog života. Svi oni dobro znaju da je Opel vjerni partner Storybooka pa je proteklu godinu, uz projekt Vatreni Movano, obilježio i Opel & Storybook Speed Day, a Opel nije izostao ni na Storybook Lifestyle Teatru.

Tako je uzbudljiva poslovna godina poznatog časopisa i Opela završila nezaboravnim partyjem u društvu poslovnih partnera.

Komentari