Peta ELLE noć stila, mode i ljepote

Sinoć je u Laubi održana 5. dodjela Elle Style Awards

Najbolje u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode i dizajna, ovu manifestaciju pod nazivom ‘ELLE noć stila, mode i ljepote’ podržale su i brojne poznate osobe poput Josipe Lisac i Mani Gotovac, glumica Bojane Gregorić Vejzović, Kristine Krepele i Lucije Šerbedžije, dizajnera Jurja Zigmana, TV voditeljica Mije Kovačić, modela Kristine Šalinović, modna agentice Tihane Harapin Zelepugin,TV voditelja i producenta Joška Lokasa, pjevača Luke Nižetića, kao i cijeli niz osoba iz svijeta mode i umjetnosti.

Domaćini ovogodišnje svečanosti bili su pjevač Marko Tolja i voditelj Ivan Vukušić koji su duhovitim dosjetkama, isprekidanim pjevanjem Marka Tolje, proveli goste kroz deset kategorija.
Osim celebrity stila, najveću pozornost, kao i svake godine, privukla je nagrada za najboljeg dizajnera (powered by Piazza Italia), a ove godine laureat je domaća dizajnerica svjetskog glasa, Ivana Omazić čiji je brend IO svojim umjetničkim, ručno rađenim i pomno osmišljenim dizajnom osvojio kupce u čak 14 zemalja.

Nagradu za životno djelo (powered by Jana) ponijela je Mani Gotovac, teatrologinja i dramaturginja koja godinama sudjeluje i oblikuje ne samo hrvatsku kazališnu scenu.

TV voditeljicaNevena Rendeli Vejzović osvojila je nagradu za najbolji celebrity stil (powered by XYZ).

Nagradu u kategoriji Najbolji dizajner accessoiresa (powered by Audi) osvojio Mauro Massarotto, Sheriff & Cherry; Novo lice 2016. (powered by Liu Jo) je Anamarija Crnoja (Talia Model); Najbolji mladi dizajneri (powered by Shiseido) su Klisab, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić.

Najbolji model (powered by KOZMO) je Faretta (Colors Model Management), čiji je najzapaženiji nastup bio za mušku kolekciju Givenchyja, koju je nosila s nekim od najvećih svjetskih modela, poput Natalie Vodianove, Irine Shayk, Belle Hadid i Kendall Jenner.

U kategoriji Elle Decoration: najbolji produkt/vizualni dizajner (powered by Franck) nagradu su osvojili Sandro Dujmenović i Marko Hrastovec, a nagradu za najbolji dizajn interijera (powered by MIVA galerija vina) dobio je Studio Franić Šekoranja.

Talentom godine (powered by Strongbow) proglašen je mladi pijanist Aljoša Jurinić koji je, nakon što je osvojio sve veće domaće nagrade, svojim talentom, posebice osjećajem za interpretacije zahtjevnog Chopina, zaslužio i nekoliko relevantnih priznanja van naših granica, a posljednje među takvima bilo je ono na prestižnom natjecanju Kraljice Elizabete II. u Bruxellesu.

Komentari