Petar Grašo koncertom u Puli proslavio 20 godina karijere

Puna Arena Pula sinoć je odzvanjala hitovima jednog od najizvođenijih glazbenika u posljednjih 20 godina - Petra Graše, koji je publici priredio koncert za pamćenje

Bila je to ujedno i kruna proslave 20 godina karijere glazbenika u veličanstvenoj atmosferi jednog od najljepših amfiteatara u Europi.

‘Još me trese val tih emocija, ljubavi i dobrih vibracija koje mi je večeras priuštila ova prekrasna publika u Areni Pula. Stvarno moram reći da se osjećala jedna takva divna emocija u zraku i da nas je sve nosila sjajna atmosfera, a i ovo veličanstveno zdanje u kojem smo svirali uistinu ima posebnu čar i presretan sam što mi se ostvario dugogodišnji san da sviram u pulskoj Areni’, opisao je nakon koncerta svoje emocije Petar Grašo.

Na svom prvom koncertu u Areni Pula Grašo je priredio vremeplov hitova od ‘Trebam nekoga’, ‘Ljubav jedne žene’, ‘Tko nam brani’, ‘Nevista’ pa sve do novijih ‘Uvik isti’, ‘Moje zlato’, ‘Srce za vodiča’.. Brojna publika u pulsku je Arenu stigla je iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije.

17 Hana Huljić i Domenica Žuvela

‘Oduševljen sam što su večeras u publici bile sve generacije, doslovno kako se floskulativno kaže od 7 do 77, no mi smo imali i mlađe od 7, a možda i starije od 77. Iznimno me raduje što moje pjesme vole i oni koji ih slušaju dugi niz godina, oni koji su rasli uz njih, ali i oni koji se tada nisu ni rodili. To je nešto što mi daje vjetar u leđa da nastavim ovako dalje.’

12 Petar Grašo i Tonči Huljić

Gost koncerta bio je Grašin veliki prijatelj i veliki glazbenik Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessa. Pulsku Arenu dodatno su digli na noge veliki hitovi popularnog benda ali i stari hitovi Magazina koje su izveli.

Komentari