Predstavljanje kolekcije inspirirane prirodom

Korana Gvozdić, Ana Begić Tahiri i Sonja Kovač među prvima razgledale C&A kolekciju inspiriranu prirodom

Kolekcija jesen/zima 2016 inspirirana čistom prirodom predstavljena je na regionalnom C&A događanju u Zagrebu. Iako su hladniji mjeseci još daleko pred nama, već je sada vidljivo da će jesen i zima biti usklađeni s prirodom i postupnim dolaskom hladnijih dana. Materijali i teksture koji prevladavaju su bukle, vuna, cvjetni uzorci s prizvukom ruralnog romantizma dok među bojama prevladavaju sivi, smeđi i zemljani tonovi.

Sonja Kovac

Kolekciju inspiriranu prirodom među prvima su pogledale voditeljica Korana Gvozdić te glumice Ana Begić Tahiri i Sonja Kovač.

Ana Begic

‘Već sam za sebe pronašla nekoliko komada koji će me ove jeseni i zime podsjećati na važnost povratka prirodi. Uživam u dugim jesenskim šetnjama, večerima uz obitelj i prijatelje, ali i u toplini doma koje donose zimski dani. Uvijek me razveseli ponuda denima iz C&A te komadi koji se mogu kombinirati za gotovo sve prigode’, izjavila je Korana.

Korana Gvozdic

C&A poziva da ove jeseni i zime hrabro dočekate hladnije dane i što više vremena provodite u prirodi i u skladu s prirodom. Topla, udobna i trendi odjeća iz kolekcije jesen/zima 2016 omogućit će slobodu kretanja i uživanje u svakodnevnim promjenama koje nam priroda poklanja.

CA AW16 2

Komentari