Predstavljena ‘revolucija ženskog brijanja’

NIVEA je u ORIS Kući arhitekture predstavila inovativnu Protect&Shave liniju za njegujuće brijanje za žene koja se sastoji od četiri proizvoda - revolucionarnog Protect&Shave brijača s pokretljivim zglobom, Protect&Shave gela za brijanje, Shower&Shave gela za tuširanje i After Shave losiona za tijelo

Posebna gošća, dermatologinja dr. med. Željana Bolanča objasnila je važnost ženske depilacije, njege kože prije i nakon brijanja te opisala što se sve događa koži tijekom tog procesa. Kako bi udovoljila zahtjevima i potrebama modernih žena NIVEA je povezala stručnost u njezi kože i segmentu brijanja.

”Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege. Pri tome preferiraju mokro brijanje, jer je ono temeljito, vremenski učinkovito i istovremeno bezbolno. No svako brijanje za kožu znači stres, a najčešće posljedice su peckanje, svrbež i crvenilo. S obzirom da je NIVEA stoljećima sinonim za njegu kože, željeli smo napraviti iskorak i u segmentu brijanja kako bismo ženama pružili optimalno rješenje – nježno i temeljito uklanjanje dlačica u kombinaciji s njegom i zaštitom kože”, rekla je Katja Pavli, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf.

Ključni sastojci:

Aloe vera: Ekstrakt dobiven iz lišća aloe vere bogat je vitaminima, mineralnim solima, aminokiselinama i enzimima. Prilikom nanošenja na kožu djeluje hidratantno i potiče obnavljanje stanica. Ovaj biljni gel ima gotovo potpuno identičnu pH-vrijednost kao ljudska koža i zbog toga ima tako snažno ljekovito djelovanje.

Ekstrakt magnolije: Odlikuje se antioksidativnim i protuupalnim djelovanjem te čini kožu svilenkasto glatkom.

Nivea

Kamilica: Flavonoidi i eterična ulja kamilice umiruju kožu i štite je od iritacija te sprečavaju pojavu crvenila.

Pantenol: Poznat je i kao provitamin B5. Ima ključnu ulogu u stvaranju novih stanica kože i tijekom izmjene kožnih tvari te djeluje umirujuće i protuupalno.

NIVEA

Komentari