Premijera dokumentarca ‘Ironwoman’

U kinu Tuškanac jučer je premijerno prikazan 'Ironwoman', prvi dokumentarni film kojeg je uredila Nevena Rendeli, a režirala Lana Zaninović. Film prati životnu priču Đurđice Orepić, majke troje djece koja se se u 48. godini života predano posvetila trčanju

Jutro nakon premijere Nevena Rendeli vrlo je zadovoljna obavljenim poslom i predstavljanjem svojeg prvog dokumentarca. “Ja sam tek sada svega svjesna, od sinoć se ničega ne sjećam jer sam imala veliku tremu”, rekla je Nevena Rendeli za Story.hr.

Publika je odlično prihvatila film i Neveni zasad stižu samo pozitivni komentari. “Mobitel mi je zasut pozitivnim kritikama, ljudi mi se javljaju i govore kako su oduševljeni filmom i inspirirani Đurđicom i njezinom životnom pričom, snagom i voljom”, ispričala je Nevena. Dodala je kako misli da nema negativnih kritika jer film ‘Ironwoman’ nitko ne shvaća grandioznim djelom, nego dokumentarcem koji govori o velikoj ljudskoj priči malog čovjeka.

Lana Zaninović i Nevena Rendeli
Lana Zaninović i Nevena Rendeli

Na pitanje je li moguće da je strast prema trčanju jednog dana dovede i do sudjelovanja u Ironmanu, Nevena je pozitivno odgovorila. “Sve je moguće, tako glasi i slogan Ironmana. Iz ove pozicije mi se čini da je to još sada neizvedivo ali, kako je i Đurđica počela trčati u 47. godini života, tako se i ja sa svojim društvom s trčanja šalim da još imamo par godina, a onda se ozbiljno hvatamo posla”, zaključila je Nevena koja je svoj jučerašnji uspjeh proslavila u zagrebačkom klubu Peper s cijelom ekipom filma među kojom je i njezin dečko Mak Vejzović koji je kao direktor fotografije također dobio same pohvale za svoj rad.

ekipa filma Ironwoman
A dokumentarac o Đurđici bit će prikazan i na HTV-u 1 u srijedu u 20 sati!

Komentari