Premijera filmske priče o putu do uspjeha samohrane majke Joy

Brojne poznate Hrvatice oduševljene su novim kino hitom o uspješnoj poslovnoj ženi

Sinoć je u Gold Class kinu u CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera filma ‘Joy’ s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi koja je osvojila ovogodišnji Zlatni globus za najbolju glumicu te je najveći favorit na ovogodišnjpj dodjeli Oscara. Filmom koji je dijelom inspiriran životom slavne poslovne žene Joy Mangano i koji prati kako mlada žena s mnoštvom problema uz brojne životne teškoće naposljetku postaje uspješna poslovna žena ostale su oduševljene brojne poznate Hrvatice koje su uspješne, svaka u svom području djelovanja. Pa tako sinoćnju CineLady premijeru filma nisu propustile: Bojana Gregorić Vejzović, Milana Vlaović, Iva Balaban, Daniela Trbović, Sanja Vejnović, Đurđica Vorkapić, Ljupka Gojić Mikić, Nela Kocsis, Martina Čičko Karapetrić, Morana Saračević, Jelena Radan…

Posjetiteljice su i na cocktailu nakon filma razmjenjivale snažne dojmove o filmu, a Nivea ih je sve ugodno iznenadila poklonima. Film prati život samohrane majke od obične i teške svakodnevice do poslovnog uspjeha kroz četiri desetljeća i pokazuje kako upornost, ustrajnost i vizija mogu ljude iz običnog dovesti u neobično i do predivnog stvaranja, pobjede i ljubavi. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji. Nije to samo priča o Joy, već je to priča o obitelji, mašti, vjeri u sebe i bezobzirnosti uspjeha.

Joy

Ovim filom odano je priznanje svakoj ženi koja ima snove i nagon za samoostvarenjem, a Jennifer Lawrence koja je utjelovila glavni ženski lik dobila je priliku za ulogu kakvu dosad nije imala. Priliku da glumi ženu koja je sama stvorila svoje carstvo, ženi koja je od kućanice postala poslovni magnat i koja je četrdeset godina učila kako vjerovati u svoje ideje i ideale. U filmu se uz oskarovku Jennifer Lawrence pojavljuju i Bradley Cooper te oskarovac Robert De Niro.

Film ‘Joy’ inspirirat će vas i oduševiti, a u svim CineStar kinima možete ga pogledati od danas u sklopu CineLady projekcije, a od 21. do 31. siječnja u sklopu 12. Oscar revije. Posebna pogodnost je za one koji kupe ulaznice za filmove iz Oscar revije MasterCardom ili Maestro karticama na blagajni CineStara, jer za jednu kupljenu, drugu ulaznicu dobivaju na dar.

Komentari