Promocija novog albuma Zorana Predina i Matije Dedića

Zoran Predin i Matija Dedić predstavili su album 'Tragovi u sjeti 2'

Glazbenici Zoran Predin i Matija Dedić predstavili su novi album ‘Tragovi u sjeti 2’, u glazbenoj trgovini i caffe baru Nova ploča.

“Smatram da je ovaj album bolji od prethodnog iz jednostavnog razloga što smo imali puno zajedničkih svirki i sada je kreativni proces puno jednostavniji. Iako sam mislio da neke od ovih pjesama, uz dužno poštovanje autorima, neću nikada svirati, smatram da smo napravili dobre prepjeve”, rekao je Matija Dedić.

Matija Dedić, Zoran Predin
Matija Dedić, Zoran Predin

“Na albumu se nalazi 12 pjesama od kojih su neki prekrasni prepjevi poznatih pjesama kao što su ‘Moja voda’, ‘Zažmuri’, ‘Potraži me u predgrađu’, ‘Nebeska tema’, ‘Odmah kaži da’ i ‘Odlazak’ značajnih autora i izvođača koji su obilježili regionalnu glazbenu scenu. Nastavak suradnje na novom albumu bio je potpuno prirodan proces između mene i Matije i smatram da smo napravili dobar posao. Plan za dalje je napraviti veliku koncertnu promociju, ne samo u regiji, već i diljem Europe te uživo predstaviti ove standarde u našem novom glazbenom ruhu”, kazao je Zoran Predin.

Matija Dedić, Zoran Predin, Hrvoje Horvat i Želimir Babogredac
Matija Dedić, Zoran Predin, Hrvoje Horvat i Želimir Babogredac

Album je snimljen u mariborskom Studiju 22 u siječnju ove godine.

Preporučujemo

Komentari