Proslava otvorenja izložbe street style fotografija Sonje Dvornik

Naša suradnica, sjajna fotografkinja iz Splita, Sonja Dvornik sinoć je u Splitu slavila zbog otvorenja svoje prve izložbe fotografija

Fotografkinja Sonja Dvornik može se pohvaliti da je 01. srpnja u svome rodnom gradu otvorena njezina izložba ‘Street Style u Splitu’, prva izložba street style fotografija u Hrvatskoj!  I upravo zbog te mlade i sjajne fotografkinje splitska Pjaca i stara Gradska vijećnica sinoć su bili prepuni. Uz Sonjine brojne štovatelje, stylish Splićane i Splićanke, njezinu obitelj i prijatelje, tamo su uživala i neka poznata lica: Petra Nižetić, koja je prva, još prije nekoliko godina, na svom blogu ModaKomoda predstavila Sonju i njezin rad, zatim Viktorija Rađa, Ivo Perkušić, Dinko Bogdanić, Goran Marković, Anastasija Jankovska, Marko Petrić, Tomislav Čubelić

Sonja na svojim stranicama na Facebooku (Klikom svud by Sonja Dvornik) i Instagramu (StreetStyle by Sonja Dvornik) okuplja desetke tisuća slijedbenika, ovom je izložbom, koja će u staroj Gradskoj vijećnici biti otvorena do 7. srpnja, prikazala retrospektivu svojih radova. Otvorenje Izložbe ostvarenje je njezinih snova, tim više što je sve proizašlo iz čiste zabave i ljubavi prema uličnoj modi, u čemu je danas Sonja među najboljim street style fotografima u Hrvatskoj.

Ovaj svjetski trend, u kojem ‘ljudi s ulice’ postaju ‘zvijezde’, autorica je prikazala u 30 fotografija iz svog opusa. Time je prikazana moda u svjetlu u kojem je zapravo najneposrednija, uličnom svijetlu kojem pečat daje upravo osoba koja je nosi. Fotografije prikazuju ljude svih godina i različitih modnih izričaja uhvaćenih u trenutku na ulicama Splita. Autorica prilikom otvorenja nije mogla skriti emocije koje su je obuzele uoči događanja: “Grad koji svojom karizmom intrigira mnoge već stoljećima, zapravo je idealna kulisa za jednu uličnu modnu priču. Jako sam sretna što se moj dugogodišnji san ostvario i što se upravo na mom najdražem mjestu u gradu, Gradskoj vijećnici, održava moja prva izložba.”

Na izložbi se mogu kupiti i majice nastale u sradnji sa splitskim ID Concept Storeom s natpisom #streetstyle lover by SD po cijeni od 200 kuna.

Izložba je upriličena pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Splita, ali i sponzora među kojima su: lanac trgovina Karla, brend Lacroix Royale, splitski bistro Mazgoon food, bistro No Stress, optika M, Jafa print, trgovački centar Joker.

Preporučujemo

Komentari