Sajam vjenčanja u jednom od najromantičnijih gradova u Europi

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja stoga, dragi mladenci posjetite sajam, inspirirajte se i uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče

Opatija je od davnina poznata kao savršena kulisa za brojna romantična vjenčanja i na glasu je kao elegantna turistička destinacija. Prekrasni parkovi i šetnice, luksuzni hoteli i elegantne dvorane, vrhunski restorani te romantične vizure grada dovoljan su poziv da proslavite svoje vjenčanje u jednom od najromantičnijih gradova u Europi. Upravo iz tih razloga Sajam vjenčanja ponovno će gostovati u prekrasnoj Opatiji 19. i 20. studenoga i pružit će budućim mladencima samo najbolje iz svijeta vjenčanja.

fv1_7928

Sajma vjenčanja ima tradiciji dugu devetnaest godina i osim Opatije organizira se i u Osijeku, Splitu i Zagrebu. Na ovogodišnjem događanju uz ponudu brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije i svakodnevne modne revije, a izlagači su i ove godine pripremili sajamske popuste. Novitet ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je gostovanje etabliranih dizajnera koji će se priključiti modnim revijama uz već poznate modne kuće i salone vjenčanica te prikazati svoju viziju vjenčane mode.

Sajam vjenčanja ima i humanitarni karakter i već šestu godinu zaredom pomaže nacionalnom humanitarnom projektu ‘Palčić gore!’. U studenome se obilježava i Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju, a ovaj hvalevrijedan projekt posebno će se istaknuti upravo na Sajmu vjenčanja. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći malenim ‘Palčićima’.

U subotu, 19. studenoga, u 18 sati na Gala modnoj reviji uz modele će prošetati i brojne poznate osobe poput poduzetnice Ivane Delač Đolo, bivše televizijske voditeljice Belme Đombe, glumice Ivone Kundert, pjevačice i voditeljice Maje Skufca, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Ivane Paris i Jelene Urukalo, aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, pjevača Antonia Krištofića i Matea Pilata te ostalih gostiju iznenađenja, koji će podržati humanitarni karakter Sajma vjenčanja te pridonijeti kampanji o podizanju svijesti vezanih uz probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja.

sajamvjencanja_opatija

Ulaz na sajam je slobodan.

PROGRAM DOGAĐANJA

Subota, 19. studenoga 
10.00 otvaranje sajma za posjetitelje
12.00 modna revija
13.00 degustacija slastica
16.00 cvjetna radionica & modni dizajneri
18.00 Gala modna revija
20.00 zatvaranje sajma za posjetitelje

Nedjelja, 20. studenoga 
10.00 otvaranje sajma za posjetitelje
12.00 modna revija
13.00 degustacija slastica
15.00 trendovi u vjenčanoj modi
16.00 make-up & hair show
17.00 modna revija
19.00 zatvaranje sajma

sajam-2016-2017-opatija

Komentari