Seksi Djed Božićnjak ispunjavao želje damama

U ovo predblagdansko vrijeme brojne tvrtke organiziraju tradicionalne božićne domjenke i zabave, a to je isto napravila i filmska ekipa najnovije hit komedije 'Ludi Božić u uredu', predvođena Jennifer Aniston i Jason Batemanom, no na malo drugačiji način

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija najnovijeg kino hita ‘Ludi Božić u uredu’ koji je do suza nasmijao punu kino dvoranu, a brojne pripadnice ljepšeg spola iznenadio je i atraktivan Djed Božićnjak, koji je strpljivo slušao njihove božićne i novogodišnje želje te im uročio prigodne poklone partnera – Nivea paket i magazin Story. Ovaj vrući CineLady nisu propustile Jelena Rozga, Iva Balaban, Marijana Mikulić, Marija Bišćan, Andrea Andrassy, Draga Stanić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Ines Preindl Radišić te mnogi drugi.

Radnja filma prati management kompanije Zenotek koji, kako bi izbjegli zatvaranje ureda, pokušavaju napraviti najbolju i najluđu božićnu zabavu te na taj način privući potencijalnog klijenta i završiti posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Svega nekoliko dana prije Božića, moral u Zenotekovoj čikaškoj podružnici drastično pada nakon objave pragmatične direktorice Carol Vanstone (Jennifer Aniston) da će je zatvoriti zbog loših rezultata. Ekscentrični voditelj podružnice i Carolin mlađi brat (Clay Vanstone) zamoli direktora tehnike Josha (Jason Bateman) i Tracey (Olivia Munn) da mu pomognu postići vlastito božićno čudo i organizirati legendarni i razuzdani tulum kako bi uspjeli nagovoriti velikog klijenta (Courtney B. Vance) da sklopi posao koji će im spasiti radna mjesta. No, zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tijekom..

Poruka filma ‘Luduj kao da ti posao ovisi o tome’ sjajna je uvertira da se u ovo predblagdansko vrijeme zabavite na najbolji mogući način te u novu 2017. godine uđete puni optimizma i pozitivne energije. Film ‘Ludi Božić u uredu’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliži CineStar.

Komentari