Soul Fingersi zabavili goste na partyju multibrend storea Konceptich

Zagreb je bogatiji za novi fashion multibrend store - Konceptich

Brojni su posjetitelji na otvorenju fashion multibrend showrooma Konceptich i pokretanju internetske stranice www.konceptich.com zagrebačke poduzetnice Ivane Rusan Ibrahimpašić, mogli razgledati jesensko-zimske kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka za 2015./2016. godinu te obaviti i prvi šoping, a sve okupljene zabavljali su veseli momci iz Soul Fingersa.

Soul Fingersi
Soul Fingersi

Među brojnim ljubiteljima mode, svoj savršeni Konceptich styling došla su potražiti i neka poznata lica poput Tihane Harapin Zalepugin, Viktora Drage, Petra Radojčića Bizze i Ive Šulentić.

Ivana Rusan Ibrahimpašić i Tihana Harapin Zalepugin
Ivana Rusan Ibrahimpašić i Tihana Harapin Zalepugin
Ivana Rusan Ibrahimpašić i Bizzo
Ivana Rusan Ibrahimpašić i Bizzo

Kako kaže Ivana Rusan Ibrahimpašić, prilikom stvaranja Koncepticha cilj joj je bio na jednome mjestu okupiti brojne svjetske brandove koji su djelomično ili uopće nisu prisutni na hrvatskom tržištu.

Iva Šulentić
Iva Šulentić

“Konceptich je prije svega osmišljen kao jedinstveno mjesto za internetsku kupnju, stoga smo i pokrenuli stranicu www.konceptich.com, kako bi svi diljem Hrvatske, regije, ali i šire, mogli u svega par klikova pronaći nešto drugačije, nešto čega možda kod njih nema. Showroom u zagrebačkoj Zavojnoj ulici je prirodni nastavak i zamislila sam ga kao mjesto gdje kupac može doći, isprobati i kupiti artikl, popiti kavu, sok, čaj, popričati s Konceptich timom, uživati unatoč svakodnevnom životnom tempu i krojiti svoj modni izričaj”, ispričala je Ivana Rusan Ibrahimpašić, dodavši kako joj među predivnim modnim brendovima na tržištu nije bilo lako odabrati koje će uvrstiti u Konceptichevu ponudu, no naposljetku se odlučila za one s kojima je posebno ‘kliknula’.

Ivana Rusan Ibrahimpašić i Iva Šulentić
Ivana Rusan Ibrahimpašić i Iva Šulentić

Žene će zasigurno biti oduševljene ponudom talijanskog brenda Imperial, muškarci će za sebe pronaći cipele s karakterom iz radionice britanskog Anthonyja Milesa, tu je i talijanski nakit Pretti Bijoux, poznati brandovi kao što su Superdry, G-Star RAW te talijanski proizvođači cipela Altramarea i Francesco Milano.
Naočale za one koji se vole isticati izrađuje tvrtka Fenz, a Ivana ih je dovela u svoj Konceptich, baš kao i talijanski Gabs koji proizvodi torbe, modni brend Please, talijanski brend ženske odjeće Miss Miss, zatim Loft 1, Canonicu 63 te Dancing monkey.

Kako je pomno promišljala koje će svjetske brandove okupiti u Konceptichu te kako udovoljiti kupcu, Ivana Rusan Ibrahimpašić mnogo je pažnje posvetila i uređenju showrooma čije arhitektonsko rješenje potpisuje zagrebačka arhitektica Sandra Meštrović.

KonceptichKonceptich konceptich_Store Konceptich

 

Preporučujemo

Komentari