Svečana premijera filma ‘Osvetnici 2: Vladavina Ultrona’

Premijera filma 'Osvetnici 2: Vladavina Ultrona' u kino je privukla neka poznata lica

Kada se udruže snage super junaka i moć oštrice Gillette rezultat su epska pobjeda i jedinstvena globalna avantura. Fantastični junaci Marvelovih stripova Thor, Kapetan Amerika, Hulk, Crna Udovica i ostali još su se jednom vratili i u hrvatska kina. Svečanu premijeru filma ‘Osvetnici 2: Vladavina Ultrona’ u Cinestaru u zagrebačkoj Areni pogledali su brojni ljubitelji omiljenih strip junaka među kojima voditelji Ivan Šarić i Ivana Mišerić, glumci Rene Bitorajac i Andrej Dojkić te bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish.

“Veliki sam fan stripova i imam zavidnu kolekciju još iz djetinjstva. Kao i većina dječaka maštao sam o super moćima i spašavanju svijeta, a moram priznati da ponekad još uvijek poželim snagu super heroja. Večeras sam došao usporediti strip i film i vjerujem da me ni filmski junaci neće iznevjeriti“, izjavio je voditelj i komičar, Ivan Šarić.

“Iako sam odrastao na Alanu Fordu, Taličnom Tomu i Umpah Pahu, niti američka škola stripa mi nije bila strana. Oduvijek sam htio biti senzibilan poput Srebrnog Letača i nabildan poput Thora. Uživam u odabiru glumca za Thora, kao da sam ja ga osobno utjelovio! Izvrstan film za nas devetogodišnjake!”, izjavio je prije početka premijere novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

 

Foto: Press

 

 

Komentari