Tko se to utrkivao na prvom Storybook Speed Dayju?

Tony Cetinski, Antonija Stupar Jurkin, Ante Vrban, Renata Sopek, Aleksandra Dojčinović, Ronald Braus, Mila Elegović i mnogi drugi odlično su se zabavili na Storybook Speed Dayju

Jučerašnje događanje vodećeg lifestyle časopisa Storybook i tvrtke Opel Hrvatska na Karting Areni Zagreb oduševilo je brojne uzvanike te sve ljubitelje adrenalina i brzine. Na Storybook Speed Dayju odlično su se zabavile i dizajnerice Aleksandra Dojčinović i Martina Felja, glumica Mila Elegović, operni pjevač Ronald Braus te mnogi drugi. Novi superkul automobil OPEL ADAM S bio je u fokusu događanja, kao i dva tima, Storybookov i Opelov koji su odmjerili snage na stazi i pokazali kako se vozi karting. Za tim Storybooka svoje vozačke sposobnosti pokazali su pjevač i glazbenik Tony Cetinski, RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin, arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, produkt dizajner i Storybookov suradnik Samir Šećerkadić, plesna koreografkinja Larisa Navojec i direktor službe za evente, promociju i sajmove u Adria Mediji Zagreb, Branimir Ceboci. Dok je za Opelov tim vozio višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, voditeljica Renata Sopek, marketing stručnjaci iz Opela, Maja Koloda Havaši i Fran Šilović, te Tea Pavičić i Miroslav Zrnčević.

Utrka je bila neizvjesna do samog trenutka, a atmosferu s pravih automobilskih utrka dočarao je izvrsni voditelj i kolumnist Storybooka Ivan Vukušić , te sportski novinar i komentator Ivica Blažičko. Neznatnom razlikom pobjednički pehar osvojio je Opelov tim, a pobijedi je presudio ženski dio tima Renata, Maja i Tea koje su savršeno odradile svoj zadatak. Nakon utrke uzvanici su uživali u besplatnoj karting vožnji, raznim igrama te odličnom partyju, a vruću atmosferu mogli su ugasiti novim okusima Somersbya, vode Kala, te Pan piva. Za odličan catering pobrinuo se Sora catering, a za ambijentalni ugođaj s automobilskih utrka i zvuk – Promologistika.

Kao šećer na kraju odabrali smo i tri najbrža pobjednika među uzvanicima koji su se upustili u karting vožnju te pokazali svoje umijeće. Svi su se složili da je ova godina zasigurno u znaku automobila OPEL ADAM S, koji oduševljava sve poklonike estetike i lijepog, što je i prepoznao vodeći lifestyle časopis Storybook.

Foto: Robert Gašpert

Komentari