Tonyjev koncert za pamćenje

Tony Cetinski sinoć je spektakularnim koncertom proslavio 25 godina uspješne karijere te je sinoćnji koncert između ostalog poklonio svim ženama na njihov dan - Dan žena

Publiku je u Areni zagrijala grupa ‘Pravila igre’, da bi oko 21 sat na pozornicu stupio Tony. Već od prvih taktova hita ‘Krik’ znalo se da će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert, prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer.

Tony Cetinski

Nakon prvih nekoliko pjesama Tony se obratio publici riječima: “Zagrebe, hvala na podršci svih ovih 25 godina. Večerašnji koncert poklanjam svim ženama. Želim da je u politici, sportu, glazbi i ostalim sferama društva još više žena, ali i još više muškaraca koji se ne plaše ženskih snaga!“, nakon čega je zaradio gromoglasan pljesak publike.

Oda ženama dodatno je začinjena hitovima – ‘Kad žena zavoli’, ‘Opet si pobijedila’, ‘Neka te odvede’, ‘Od milijun žena’, te ‘Zbog nje’. Potom je uslijedio unplugged dio koncerta na kojeg je publika posebno bila oduševljena hitovima kao što su ‘Ti samo ti’, ‘Nek ti bude ljubav sva’, ‘Nek te zagrli netko sretniji’ i ‘Caruso’. Poslije su mu se na pozornici pridružili i bivši natjecatelji The Voicea: Jure Brkljača, Alen Bičević i Bruno Banfić koji su zajedno sa svojim bivšim mentorom otpjevali ‘Za ljubav treba imat dušu’. Dokaz da se zagrebačka publika zaželjela Tonyja su dva bisa i ovacije na kraju koncerta s kojima je ispraćen s pozornice.

Tony svoju obljetničku turneju nastavlja u Kragujevcu 11. ožujka, Osijeku 12. ožujka, Novom Sadu 17. travnja i Splitu u Spaladium Areni 29. travnja.

Komentari