Trčanjem do zdravlja uz Saucony i knjigu ‘Trčanje – vodič za početnike’

Utrka Saucony FUN RUN i promocija knjige u izadnju časopisa Lijepa&aktivna 'TRČANJE- vodič za početnike', koja je privukla mnoga poznata lica, održana je prošle subote, 19. ožujka, na zagrebačkom Bundeku

Utrka FUN RUN prošle je subote održana na Bundeku pod pokroviteljstvom renomiranog američkog brenda tenisica za trčanje tenisica Saucony, koji se predstavio hrvatskom tržištu.

saucony promocija tenesica,bundeksaucony promocija tenesica,bundeksaucony promocija tenesica,bundek

Krug oko Bundeka otrčali su i brojna poznata lica koja su podržala zdrav i aktivan način života i skrenuli na važnost rekreacije i boravka u prirodi. Program je vodio glumac Boris Mirković, dok je utrku otvorio gradonačelnik Milan Bandić koji i sam redovito trči.

saucony promocija tenesica,bundeksaucony promocija tenesica,bundek

Ovo je bila odlična prilika za sve početnike da se upoznaju s knjigom u izdanju časopisa Lijepa&aktivna, koja je jednostavan i iscrpan vodič za sve trkače početnike, no namijenjena je i onima koji već trče. Knjiga na 160 stranica konkretno opisuje kako trčati, koje su tehnike hodanja i trčanja, važnost i načine istezanja, donosi primjere plana prehrane i odgovora na najčešća pitanja u vezi iste. Knjigu su rado prelistali i naši brojni glumci, voditelji i pjevači kojima je dobra forma itekako bitna.

Preporučujemo

Komentari