Volite li filmove Woodyja Allena? Vrijeme je za njegov ‘Cafe Society’!

Sinoć je u zagrebačkom Avenue Mallu premijerno u Hrvatskoj prikazan novi film Woodyja Allena 'Cafe Society', koji se u kinima diljem Hrvatske počinje prikazivati od sutra, 27. listopada

Film ‘Cafe Society’ 46. uradak je ekscentričnog redatelja smješten u tridesete godine prošlog stoljeća, u kino dvoranu je privukao brojne slavne osobe. Među njima su Mario Petreković, Daniela Trbović, Ivana Paradžiković, Suzy Josipović Redžepagić, Petra Kurtela… Odličan film bio je dobar povod za večernji izlazak mladih roditelja – Žanamari Perčić je film gledala sa suprugom Marijom, dok je Bojana Gregorić Vejzović stigla u pratnji muža Enesa Vejzovića.

Organizatori premijere, Iskon i Discovery Film, potrudili su se stvoriti glamurozno ozračje u kinu. Retro-hollywoodske hostese i posebna pića iz ‘A most unusual gin gardena’, u kojima su uživali svi gosti, su stvorili posebnu atmosferu. Jedna je gošća u nagradnoj igri postala i Iskonova Tisućašica – osvojila je 1000 kuna za šoping, a sreću joj je donio Mario Petreković koji je bio domaćin afterpartyja.

Dugoočekivani film zaokružuje sve najbolje iz zlatnog doba Hollywooda – ljubav, novac i glamur. Mladi Njujorčanin se tamo seli u nadi da će pronaći posao, a uskoro se zaljubljuje u zauzetu djevojku. Sreća mu se, barem na neko vrijeme, osmjenula i djevojka prekida sa svojim dečkom. No, tada situacija postaje kompliciranija nego što je mogao zamisliti.

Odličnu glumačku ekipu čine: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Parker Posey, Blake Lively, Corey Stoll, Jeannie Berlin, Ken Stott i Tony Sirico.

Preporučujemo

Komentari